NothingYleinen

Nothing Ear (1) -kuulokkeiden sovellus päätyi Google Play -kauppaan ennen julkaisua – paljastaa kuulokkeiden ominaisuuksia

Nothingin ensimmäiset Ear (1) -kuulokkeet tullaan julkaisemaan huomenna 27. heinäkuuta globaalisti, mutta jo ennen julkaisua yritys on vahvistanut muutamia laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia. Nyt ennen julkaisua kuulokkeita varten kehitetty Android-sovellus on paljastunut Google Play -sovelluskaupasta. Nothing on OnePlussan perustujajäsenen Carl Pein uusi yritys, joka on asemoinut itsensä mielenkiintoiseksi eurooppalaiseksi kuluttajabrändiksi.

Sovelluksen nimi on ”ear (1) – Nothing earbuds”, ja se on suunnattu ainoastaan huomenna julkaistaville kuulokkeille. Sovellus toimii kaikkien Android 5.0+ -käyttöjärjestelmäversioon ja uudempiin versioihin perustuvien puhelimien kanssa, joka kertoo myös uutuuskuulokkeiden tuesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on kertonut sovelluksen mahdollistavan muun muassa akun varauksen tarkastamisen kuulokkeista sekä latauskotelosta. Sovelluksessa on myös valikko, joka mahdollistaa taustamelunvaimennuksen ottamisen käyttöön tai pois käytöstä. Melunvaimennuksen voimakkuutta on myös mahdollista säätää kevyen ja max-tilan välillä. Sovellus vahvistaa Nothing Ear (1) -kuulokkeiden tarjoavan myös läpinäkyvyystilan.

Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös poistaa käytöstä kuulokkeiden korvassa olemisen tunnistuksen, päivittää kuulokkeiden ohjelmiston sekä etsiä kuulokkeet. Nothingin ensimmäinen sovellus on siis varsin perinteinen ja tarjoaa yleiset täyslangattomien kuulokkeiden asetukset ja toiminnot.

Nothing on aikaisemmin kertonut Ear (1) -kuulokkeiden tarjoavan 24 tunnin akun keston latauskotelon avulla, kun käytetään aktiivista taustamelun vaimennusta. Jos melunvaimennusta ei käytä, niin akun kesto nousee 34 tuntiin. Nothing on varustellut latauskotelon 570 milliampeeritunnin akulla, jota voidaan ladata langattomalla latauksella sekä langallisella pikalatauksella. Jopa 10 minuutin latauksen pitäisi tarjota 6 tuntia akkua melunvaimennuksen ollessa päällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virallisesti Nothingin ensimmäiset kuulokkeet, ja järjestyksessään ensimmäinen tuote julkaistaan globaalisti 27. heinäkuuta. Nothing on kertonut kuulokkeiden hinnan olevan 99 euroa ja yksi avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC). Nothingin tavoitteena on tarjota kuulokkeilla premium-tason käyttökokemusta sekä parhaimpia teknisiä ratkaisuja. Kuulokkeiden muotoilun keskiössä on kerrottu olevan läpinäkyvyys ja ergonomisuus.

Lähde: Mysmartprice.com, Google Play

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing