OnePlusYleinen

OnePlus Band Steven Harrington -erikoisversio julkaistiin

OnePlus on esitellyt Intian markkinoille erikoisversion jo aikaisemmin julkaistusta OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeesta. Uutuusversio kantaa nimeä OnePlus Band Steven Harrington Edition ja kyseessä on samaa sarjaa oleva erikoistuote kuin OnePlus Buds Z Steven Harrington Edition -kuulokkeet.

Kyseessä on ainoastaan ulkoisesti hieman poikkeava aktiivisuusranneke verrattuna jo markkinoilla olevaan OnePlus Band -versioon. OnePlus Band Steven Harrington -erikoisversio tarjoaa tyylikkään violetin ja vihreän rannekkeen, joka on koristeltu Harringtonin kuvilla ja karikatyyreillä. Erikoisversiossa on myös kustomoitu kellotaulu, joka sopii hyvin yhteen rannekkeen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Band tarjoaa pienen 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 126 x 294 pikselin tarkkuus. Rakenteeltaan OnePlus Band on muovia, ja kyseessä on hyvin kevyt laite. Ranneke painaa vain 10,3 grammaa ja hihna painaa 12,3 grammaa. OnePlus Band on lisäksi IP68-sertifioitu, eli sitä voidaan käyttää myös vedessä.

OnePlus Band tarjoilee 12 erilaista aktiivisuustilaa, jatkuvan sykkeen seurannan sekä happisaturaation mittauksen (SpO2). OnePlus Band osaa myös seurata unta ja analysoida sitä. Akunkestoltaan OnePlus Band on varsin hyvällä tasolla, sillä valmistaja lupaa laitteen kestävän yhtäjaksoista käyttöä peräti kaksi viikkoa (14 päivää). Kyseessä on varsin perinteikäs aktiivisuusranneke ilman mitään suurempia yllätyksiä.

OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeen erikoisversio on saatavilla ainoastaan Intiassa. Suositushinta on 3999 Intia rupiaa, joka on hieman enemmän kuin perusversion 2799 rupian hinta. OnePlus Band Steven Harrington maksaa siis noin 45,5 euroa. Uutuusversiota on todennäköisesti turha odottaa Euroopassa myyntiin.

Lähde: OnePlus India

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus