NothingYleinen

Erikoisella latauskotelolla varustellut Nothing Ear (stick) -kuulokkeet julkaistiin – myyntiin Suomessa 129 euron hinnalla

Nothing Ear (stick)

Nothing on esitellyt tänään globaalisti uudet kuulokkeet, jotka kantavat nimeä Nothing Ear (stick). Kyseessä on viime vuonna julkaistujen Nothing Ear (1) -kuulokkeiden rinnalle tuotava vaihtoehto, jossa on hieman erilainen lähestymistapa. Kuulokkeet tulevat myös Suomessa myyntiin.

”Olemme ylittämässä miljoona myydyn tuotteen rajan maailmanlaajuisesti, joten en malta odottaa, että ihmiset saavat käsiinsä kolmannen tuotteemme. Ear (stick) tasapainottaa mukavuutta ja tarjoaa tähän mennessä edistyneimmän äänikokemuksemme. Kotelo on saanut inspiraationsa huulipunan silueteista, ja siinä on ainutlaatuinen kierrettävä avausmekanismi”, kertoi Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään perustuvan ”half in-ear” -muotoiluun, eli niissä ei ole tulppia. Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu 4,4 grammaa, ja ajatuksena on ollut tehdä niistä mahdollisimmat kevyet. Nothing on panostanut myös ergonomiaan, sillä kuulokkeita on testattu yli 100 erilaisessa korvassa, jotta muotoilu olisi mahdollisimman miellyttävä. Kuulokkeissa on myös IP54-luokituksen mukainen pölyn-, veden- ja hienkestävyys.

Latauskotelon keskiössä on uniikki sylinterimäinen toteutus, joka aukeaa kiertämällä. Latauskotelon kerrotaan saaneen inspiraationsa klassisista kosmetiikkatuotteiden silueteista. Kuulokkeiden muotoilun keskiössä on myös läpinäkyvyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaadusta on vastaamassa kustomoidut 12,6 millimetrin dynaamiset elementit, jotka takaavat valmistajansa mukaan korkean taajuuden sekä korkealaatuisen äänenlaadun. Nothing on tuonut mukaan Bass Lock -ohjelmiston, joka virittää taajuuskorjaimen käyrän optimaaliselle tasolle riippuen siitä, miten paljon bassoa vuotaa ulkopuolelle kuulokkeita käytettäessä.

Ear (stick) tarjoaa lisäksi parannetun Clear Voice -tekniikan, joka on toteutettu kolmen mikrofonin ja päivitetyn algoritmin avulla. Kuulokkeet pystyvät suodattamaan puheluissa aikaisempaa enemmän ympäristön ääntä, jotta puhe kuuluisi selvemmin.

Akunkeston osalta on saatu parannusta verrattuna aikaisempiin kuulokkeisiin. Nothing Ear (stick) -kuulokkeissa on 7 tunnin akunkesto ja latauskotelon avulla jopa 29 tunnin akunkesto. Tuettuna on lisäksi pikalataus USB-C-liittimen kautta, jonka avulla 10 minuutin latauksella saadaan virtaa 2 tunniksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (stick) tukee Android-puhelimilla nopeaa Fast Pair -yhdistämistä. Nothing Phone (1) -puhelimella uutuuskuulokkeet tukevat myös automaattista matalan latenssin tilaa, kun puhelimella pelataan. Nothingin oman puhelimen kautta pystyy myös hallitsemaan kuulokkeita ilman sovellusta.

Kuulokkeet tarjoavat myös erittäin tarkat eleohjaimet, jotka sijaitsevat kuulokkeiden varressa. Niiden luvataan toimivan varmasti myös tilanteissa, joissa esimerkiksi sormet ovat märät. Käyttäjät voivat painaa kuulokkeita kuunnellakseen tai pysäyttääkseen musiikin tai ohittaakseen kappaleita, aktivoidakseen ääniavustajan sekä säätääkseen äänenvoimakkuutta.

Muita puhelimia varten Nothing on kehittänyt uuden Nothing X -sovelluksen, joka korvaa aikaisemman ear (1) -sovelluksen. Sovellus on suunniteltu kauttaaltaan uusiksi ja se on jatkossa Nothing-ekosysteemin keskiössä. Nothing X on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden avoin myynti alkaa Pohjoismaissa, mutta myös muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa 4. marraskuuta. Rajoitetusti kuulokkeet tulevat saataville jo 28. lokakuuta. Nothingin mukaan kuulokkeet ovat saatavilla yli 40 maassa ympäri maailmaa. Hinnaksi Suomessa on ilmoitettu 129 euroa, vaikka yleinen suositushinta Euroopassa on 119 euroa.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden tekniset tiedot:

 • Elementti: 12,6 mm dynaaminen
 • Melunvaimennus: Ei ole (vain puheluissa)
 • Yhteys: Bluetooth 5.2
  • Profiilit: RFCOMM, SPP, HFP, A2DP, AVDTP, AVCTP, AVRCP, GAVDP
  • Koodekit: SBC, AAC
 • Kuulokkeiden akku: 7 tuntia musiikkia, 3 tuntia puheluita
 • Kotelon akku: 29 tuntia musiikkia, 12 tuntia puheluita
 • Ohjattavuus: Eleohjaus kuulokkeissa
 • Lataus: USB-C-liitännällä, 10 minuutissa 2 tunniksi akkua
 • Muuta: Fast Pair -pariliitos, tunnistaa korvassa olemisen
 • Kuulokkeiden mitat: 29,8 x 18,8 x 18,4 mm
 • Kotelon mitat: 87,1 x 29,8 x 29,8 mm
 • Kuulokkeen paino: 4,4 g
 • Kotelon paino: 46,3 g
 • Vedenkestävyys: IP54
 • Väriversiot: Valkoinen
 • Hinta: 129 euroa (suositushinta Suomessa)

Lähde: Nothing tiedote ja materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing