NothingYleinen

Nothing Ear (1) -kuulokkeet julkaistiin – 99 euron kuulokkeissa aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpinäkyvä muotoilu

OnePlussan perustajana tunnetun Carl Pein uusi yritys Nothing on julkaissut tänään ensimmäisen tuotteensa. Kyseessä ovat pitkään odotetut täyslangattomat Nothing Ear (1) -kuulokkeet, jotka tarjoavat edullisella hinnalla varsin mielenkiintoisia huippuluokan kuulokkeista tuttuja ominaisuuksia.

Kuulokkeiden muotoilun ytimessä on ollut läpinäkyvyys ja eritysesti kuulokkeiden latauskotelo sekä osa kuulokkeesta on läpinäkyvät. Kuulokkeet itsessään painavat vain 4,7 grammaa ja kokoa niillä on 28, 9 x 21,5 x 23,5 millimetriä. Latauskotelon paino on 57,4 grammaa ja sen koko on 58,6 x 58,6 x 23,7 millimetriä. Nothing on tehnyt uutuuskuulokkeista lisäksi IPX4-sertifikaatin mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC) sekä erillinen ambient-tila, joka päästää puheen kuulokkeiden läpi. Melunvaimennus on kaksi tasoinen, mutta tarvittaessa sen saa myös kokonaan pois. Nothing hyödyntää uutuuskuulokkeissa 11,6 millimetrin dynaamista elementtiä, jonka varassa äänenlaatu on. Ääni on ruotsalaisen Teenage Engineering -yrityksen virittämä. Kuulokkeet tunnistavat myös automaattisesti, jos ne ovat asetettuna korviin.

Yhteys kuulokkeiden ja laitteiden välillä onnistuu Bluetooh 5.2 -yhteyden ylitse ja kuulokkeet tukevat SBC- ja AAC-tekniikoita. Kuulokkeita voidaan käyttää Android- ja iOS-laitteilla Nothingin oman sovelluksen avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on kertonut Ear (1) -kuulokkeiden tarjoavan 34 tunnin mittaisen akunkeston latauskotelon avulla, jos aktiivista taustamelun vaimennusta ei käytetä. Kuulokkeissa on tuki myös pikalataukselle, sillä Nothingin mukaan ne tarjoavat 10 minuutin latauksen jälkeen taas 6 tuntia musiikin kuuntelua. Latauskotelossa on suuri 570 milliampeeritunnin akku ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomalla latauksella.

Nothing Ear (1) -kuulokkeet on hinnoiteltu edullisesti 99 euroon. Nothingin mukaan kuulokkeet tulevat saataville 45 maassa, mukaan lukien Suomessa yhtiön oman verkkokaupan kautta. Myynti alkaa 31. heinäkuuta rajoitetusti, mutta laajemmin kuulokkeet ovat saatavilla 17. elokuuta alkaen.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing