NothingYleinen

Nothing Ear (1) -kuulokkeet maksavat tästä päivästä lähtien aikaisempaa enemmän – hinta nyt 159 euroa

Nothing Ear (1)

Nothing on julkistanut tänään uudet Nothing Ear (stick) -kuulokkeet, jotka tulevat myyntiin globaalisti 119 euron hintaan, mutta Suomessa 129 euron hintaan. Samalla Nothing on kertonut nostavansa reilu vuosi sitten julkaistujen Nothing Ear (1) -kuulokkeiden hintaa.

Yrityksen toimitusjohtaja Carl Pei on jo aikaisemmin kertonut, että Nothing Ear (1) -kuulokkeiden hinta tullaan nostamaan 149 dollariin. Vielä tuolloin ei kerrottu tarkkaa hintaa Euroopassa tai Suomessa. Nyt Nothing on kertonut hinnan olevan 159 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintamuutosta perustellaan sillä, että kustannukset ovat viime aikoina nousseet reilusti. Lisäksi kuulokkeet ovat Pein mukaan täysin eri tuote kuin julkaisun aikaan. Nothing Ear (1) -kuulokkeet ovat saaneet vuodessa 15 laiteohjelmisto- ja virityspäivitystä, jotka ovat parantaneet kokemusta entisestään.

Kyseiset kuulokkeet olivat Nothingin ensimmäinen tuote, joita kerrotaan olevan myydyn tähän mennessä lähes 600 000 kappaletta. Sittemmin Nothing on julkistanut Nothing Phone (1) -puhelimen ja uusin laajennus mallistoon on Nothing Ear (stick) -kuulokkeet. Nothing on pian ylittämässä yhteensä miljoonan myydyn tuotteen rajan.

LUE MYÖS: Erikoisella latauskotelolla varustellut Nothing Ear (stick) -kuulokkeet julkaistiin – myyntiin Suomessa 129 euron hinnalla

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (1)

Olemme jo aikaisemmin testanneet Nothing Ear (1) -kuulokkeet SuomiMobiilissa ja kattava arvostelu niistä on luettavissa tämän linkin takaa.

Nothing Ear (1) -kuulokkeiden muotoilun ytimessä on ollut läpinäkyvyys ja eritysesti kuulokkeiden latauskotelo sekä osa kuulokkeesta on läpinäkyvät. Kuulokkeet itsessään painavat vain 4,7 grammaa ja kokoa niillä on 28, 9 x 21,5 x 23,5 millimetriä. Latauskotelon paino on 57,4 grammaa ja sen koko on 58,6 x 58,6 x 23,7 millimetriä. Nothing on tehnyt uutuuskuulokkeista lisäksi IPX4-sertifikaatin mukaisesti roiskevedenkestävät.

Yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC) sekä erillinen ambient-tila, joka päästää puheen kuulokkeiden läpi. Melunvaimennus on kaksi tasoinen, mutta tarvittaessa sen saa myös kokonaan pois. Nothing hyödyntää uutuuskuulokkeissa 11,6 millimetrin dynaamista elementtiä, jonka varassa äänenlaatu on. Ääni on ruotsalaisen Teenage Engineering -yrityksen virittämä. Kuulokkeet tunnistavat myös automaattisesti, jos ne ovat asetettuna korviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (1)

Yhteys kuulokkeiden ja laitteiden välillä onnistuu Bluetooh 5.2 -yhteyden ylitse ja kuulokkeet tukevat SBC- ja AAC-tekniikoita. Kuulokkeita voidaan käyttää Android- ja iOS-laitteilla Nothingin oman sovelluksen avulla.

Nothing on kertonut Ear (1) -kuulokkeiden tarjoavan 34 tunnin mittaisen akunkeston latauskotelon avulla, jos aktiivista taustamelun vaimennusta ei käytetä. Kuulokkeissa on tuki myös pikalataukselle, sillä Nothingin mukaan ne tarjoavat 10 minuutin latauksen jälkeen taas 6 tuntia musiikin kuuntelua. Latauskotelossa on suuri 570 milliampeeritunnin akku ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomalla latauksella.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing