NothingYleinen

Nothing jatkaa kasvuaan: Myynyt yli kaksi miljoonaa laitetta alle kolmessa vuodessa

Lontoosta kotoisin oleva Nothing on kertonut saavuttaneensa uuden virstanpylvään. Yhtiön laitteiden myynti on ylittänyt kahden miljoonan kappaleen. Nothingin saavutti tämän alle kolmessa vuodessa yrityksen perustamisesta.

Nothing on kertonut yhtiön tuotteiden toimituksen kaksinkertaistuneen yhden vuoden aikana, kun vuotta 2023 verrataan vuoteen 2022. Nothing tunnetaan toimitusjohtajastaan, sillä Carl Pei työskenteli aikaisemmin OnePlussan johdossa. Nothing on kerännyt viime aikoina 250 miljoonan dollarin edestä uusia varoja, joka kiihdyttää kasvua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing laajentaa nyt valikoimaansa entisestään mobiili- ja audiolaitteiden saralla. Henkilöstön määrä on kasvanut yli 500 henkilöön, joista suurin osa työskentelee vahvasti tuotesuunnittelun ja laitteiston kehityksen parissa.

”Vain kolmessa vuodessa olemme koonneet yhden alan parhaista tiimeistä ja toimittaneet yli 2 miljoonaa laitetta maailmanlaajuisesti. Tämä virstanpylväs osoittaa selvästi, että kuluttajateknologian alalla on todellista kysyntää haastajalle. Jatkuvasti kasvava liiketoimintamme näin kilpailullisessa ympäristössä vahvistaa uskomustamme siitä, että Nothingilla on todella jotain erityistä tarjottavanaan”, Carl Pei kommentoi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing kertoo olevan sitoutunut teknologia-alan innovaatioihin ja yhtiön tavoite on tehdä tekniikasta hauskaa tarjoamalla kuluttajille premium-laitteita, jotka ovat käyttäjäystävällisiä.

Nothing on julkistanut tänä vuonna Nothing Phone (2) -puhelimen sekä Nothing Ear (2) -kuulokkeet. Lisäksi yhtiön on julkaissut uuden CMF by Nothing -brändin, jonka alaisuudessa myydään edullisempia laitteita. Ensimmäiset näistä on jo julkaistu, ja CMF tarjoaa kuulokkeita, älykelloja sekä latureita.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing