Black FridayYleinen

Veikon Kone aloitti Black Friday -tarjouksien myynnin – Tässä ovat parhaat älypuhelimista, älykelloista, tableteista ja kuulokkeista

Kuva: Veikon Kone

Gigantti aloitti tänään 13. marraskuuta kello 10 Black Friday -kampanjansa alennuttujen tuotteiden myynnin. Nyt myös Veikon Kone on julkaissut Black Fridayn alennuksensa ja aloittanut niiden myynnin myymälöissä ja nettikaupassa.

Olemme tässä artikkelissa listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista sekä älykelloista. Osaa tuotteista on myyty aikaisemminkin samoilla hinnoilla, joten todelliset tarjoukset kannattaa tarkistaa esimerkiksi hintaseurantapalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Veikon Koneen mukaan kaikkia tuotteita on reilut, mutta rajoitetut erät. Tarjoustuotteita on vain yksi kappale asiakasta kohden. On hyvä huomata, että Veikon Kone saattaa tuoda tarjolle myös muita alennuksia lähempänä Black Fridayta.

Alennettujen puhelimien joukossa on muutamia mielenkiintoisia poimintoja. Veikon Kone on saanut tarjoukseen muutamia Applen vanhempia puhelimia, mutta myös paljon Honorin, Motorolan, OnePlussan ja Samsungin laitteita. Joukossa ei ole kovinkaan paljoa huippupuhelimia, vaan alennuksen painottuvat erityisesti keskihintaisiin laitteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen alennus on Honor 90, jonka voi nyt ostaa vain 299 euron hinnalla (norm. 549€). Lisäksi hyvä alennus on saatu Magic5 Prosta, jonka hinta on laskenut 1199 eurosta vain 899 euroon. OnePlussalta esille nousee Nord 3 -puhelin, jonka hinta on nyt 329 euroa (norm. 449€). Samsungilta alennukseen on saatu Galaxy A54 5G -puhelin 349 euron hintaan (norm. 479€).

Alapuolella on listattuna Veikon Koneen sivuilta löytyviä Black Friday -tarjouksia.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellotarjouksien osalta listaus ei ole ainakaan vielä kovin laaja. Veikon Kone on laittanut tarjoukseen monia Huawein laitteita, joista mainitsemisen arvoisia ovat Watch FIT SE 79 euron hintaan sekä Band 8 -ranneke 49 euron hintaan. Lisäksi alennukseen on saatu Samsungin uusimpia Galaxy Watch 6 -älykelloja, joiden hinnat lähtevät nyt 199 eurosta.

Älykellot:

Veikon Kone tarjoaa alennetulla hinnalla nyt joukon Applen ja Samsungin tabletteja. Esimerkiksi Applen tableteista saa kauttaaltaan 100-200 euron alennuksen. Samsungilta alennettuna on Galaxy Tab A8 -tabletti 129 euron lähtöhinnalla sekä Galaxy Tab S6 Lite -tabletti vain 349 euron hinnalla (norm. 519€).

Tabletit:

Kuulokkeista tarjoukseen ei ole saatu mitään kovin mielenkiintoista.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday