NothingYleinen

Nothing keräsi 96 miljoonan dollarin rahoituskierroksen tukeakseen tuote- ja teknologiaportfolionsa laajentamista

Nothingin perustaja Carl Pei.

Highland Europen johdolla toteutettu rahoituskierros kasvattaa Nothingin kokonaisrahoituksen 250 miljoonaan dollariin. Samalla lontoolainen yritys kertoo juuri ylittäneensä 1,5 miljoonan myydyn tuotteen rajapyykin

Nothing on ilmoittanut 96 miljoonan dollarin rahoituskierroksesta, joka on nyt saatu suljettua. Mukana rahoituskierroksella olivat myös aiemmat sijoittajat GV (Google Ventures), EQT Ventures ja C Capital sekä yhtye Swedish House Mafia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing työllistää nyt yli 450 työntekijää ympäri maailmaa ja yhtiöllä on seitsemän toimistoa. Nothingin tavoitteena kerrotaan olevan halu tehdä teknologiasta jälleen hauskaa. Yhtiön tuotteet on myös rakennettu huolellisesti tukemaan kestävämpää tulevaisuutta. Yhtiön on julkaissut parin vuoden aikana jo useita langattomia kuulokkeita sekä viime vuonna ensimmäisen Nothing Phone (1) -puhelimen. Tällä hetkellä yritys valmistautuu julkaisemaan Phone (2) -puhelimen.

Yrityksen kerrotaan myös haluvan rakentaa hyvän yhteyden käyttäjiensä välille tuoden kuluttajien näkemyksiä osaksi tuoteinnovaatioita. Tavoitteen tukemiseksi Nothing on järjestänyt kaksi yhteisörahoituskierrosta ja houkutellut yli 8 000 yksityistä sijoittajaa. Lisäksi yritys on nimittänyt yhteisön jäsenen hallituksen tarkkailijaksi varmistaakseen, että käyttäjien edut ovat etusijalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Vajaan kahden vuoden aikana olemme kasanneet yhden vahvimmista tiimeistä alalla ja myyneet yli 1,5 miljoonaa laitetta maailmanlaajuisesti”, sanoi Nothingin toimitusjohtaja ja perustaja Carl Pei. ”On selvää, että kuluttajateknologiateollisuudessa on todellista kysyntää innovatiiviselle haastajalle, ja tämän uuden rahoituskierroksen myötä olemme paremmin valmistautuneita toteuttamaan visiotamme tehdä teknologiasta jälleen hauskaa.”

Lontoossa toimiva pääomasijoitusyhtiö Highland Europe sijoitti Nothingin tähänastisiin saavutuksiin ja tulevaan potentiaaliin perustuen. Tony Zappalà johti hiljattain toteutettua rahoituskierrosta ja hän myös liittyy Nothingin hallitukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Carlin ja hänen tiiminsä kanssa, jotka jakavat visiomme teknologian yhdistämisestä nuorempaan sukupolveen”, lisäsi Tony Zappalà, Highland Europen kumppani. ”Tällaisella haastavalla alalla on kulunut melko pitkä aika siitä, kun uusi tähän mittakaavaan ja kunnianhimon tasolle yltänyt yritys on pystynyt saavuttamaan tämän vaiheen, ottaen huomioon selviytymisen vaikeuden ja monimutkaisuuden niin kilpailullisessa ympäristössä. Uskomme vahvasti, että Nothingilla on jotain todella erottuvaa tarjottavanaan yhdessä poikkeuksellisen tiimin kanssa. Olemme innostuneita tukemaan Nothingia, kun he haastavat kuluttajateknologian jätit ja kyseenalaistavat vallitsevat normit.”

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing