NothingYleinen

Nothing Phone (1) saa vakaan Android 13 -päivityksen hyvin pian – beetatestaus saatiin päätökseen

Nothing aloitti viime joulukuussa Android 13- ja Nothing OS 1.5 -päivityksen beetatestaamisen halukkaiden yhteisön jäsenten kesken. Kaksi kuukautta myöhemmin testaus on saatu päätökseen ja virallinen Android 13 -päivitys on valmistajan mukaan jo hyvin lähellä julkaisua.

Testaukseen osallistuneille käyttäjille on kerrottu Nothing OS 1.5 -päivityksen testauksen päättyneen ja testausohjelmisto on kysytty yhteisöltä nyt palautetta. Redditissä on julkaistu myös Nothingin Discord-palvelimelta jakoon lähteneet Nothingin vahvistukset päivityksen lähenevästä julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime viikon lopulla otetuissa kuvakaappauksissa Nothing kertoo yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa, että Android 13 -päivityksen jakelun pitäisi alkaa ”ensi viikon lopulla”, joka tarkoittaisi tätä viikkoa. Toisessa keskustelussa tietoa vielä vahvistetaan, mutta kerrotaan aikaisemman tiedon olleen virheellinen. Nothing kuitenkin kertoi päivityksen jakelun alkavan sittenkin ”helmikuun lopulla”, jonka perusteella vakaa versio olisi jaossa ensi viikolla.

Joka tapauksessa Android 13- ja Nothing OS 1.5 -päivitys on lähenemässä vakaata julkaisua, joka tullaan näkemään jaossa tämän tai ensi viikon aikana. Kyseessä on ensimmäinen suuri Android-päivitys Nothing Phone (1) -puhelimen julkaisun jälkeen. Nothing on luvannut puhelimelleen 3 vuotta Android-versiopäivityksiä ja 4 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing OS 1.5 on kokonaan Nothingin itse kehittämä käyttöliittymä, joka tuo mukanaan suuria muutoksia taustalle, vaikka yleisen käyttökokemuksen luvataan pysyvän entisellään. Päivitys tuo mukanaan uuden sää-sovelluksen käyttöliittymän. Nothing lupaa sovelluksien latausnopeuden parantuvan jopa 50 prosentilla.

Käyttöliittymässä nähdään aikaisempaa enemmän Material You -tyyliä ja tuettuna on Android 13:n mukana tullut mahdollisuus vaihtaa sovelluksien kieliasetuksia. Nothing on myös uudistanut mediahallintaa uudella ilmeellä ja parantanut pika-asetuksia. Mukana on lisäksi uusi käyttöliittymä äänenvoimakkuuden säätämiselle. Nothing OS 1.5 pitää sisällään päivitetyn pelitilan ja paljon muuta.

Lähde: Reddit, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing