HonorYleinen

Honor Pad X8 myyntiin 259 euron hinnalla – tällainen on Honorin ensimmäinen tabletti Suomessa

Honor julkisti jo viime vuonna ensimmäiset tablettinsa globaaleille markkinoille, mutta vielä tuolloin niitä ei saatu myyntiin Suomessa. Nyt tilanne on muuttunut, sillä Honor on tuonut tarjolle ensimmäisen tablettinsa, joka kantaa nimeä Honor Pad X8.

Honor Pad X8 on tästä päivästä lähtien saatavilla Suomessa ja kyseessä on 4G-yhteyksillä varusteltu versio. Hintaa tabletilla on 259 euroa 4 + 64 gigatavun muistiversiossa. Tabletti on tarjolla ainoastaan sinisessä värissä. Myynti on aloitettu ainakin verkko-operaattori Elisan toimesta.

Tällä viikolla Honor on laajentanut myös puhelinvalikoimaansa Suomessa uudella Honor X7a -puhelimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Honor Pad X8

Ulkoisesti Honor Pad X8 on valmistettu pitkälti kokonaan muovista ja sen mitoiksi on ilmoitettu 240,2 x 159 x 7,5 millimetriä. Painoa tabletilla on 460 grammaa. Honor esitteli tabletin vain yhdessä väriversiossa, joka on tummansininen Blue Hour.

Näyttö on kooltaan 10,1 tummaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Tarkkuutta näytöllä on 1920 x 1200 pikseliä ja tarjolla on perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä MT8786-järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua.

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Honor on toteuttanut tablettiin Multi-Window-ominaisuuden, joka tukee korkeintaan neljää sovellusta samanaikaisesti näytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on tabletissa kaksi, jotka ovat 5 megapikselin takakamera sekä 2 megapikselin etukamera. Akunkoko on 5100 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Kaiuttimia Honor Pad X8 tarjoaa kaksi kappaletta ja tuettuna on Honor Histen -äänitekniikka. Tabletissa on lisäksi Bluetooth 5.1 -yhteys sekä OTG-tuki.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor