NothingYleinen

Nothing Phone (2) sai uuden Nothing OS 2.0.2 -päivityksen – Parantaa kameraa monella tavalla

Uusi Nothing Phone (2) on saanut jälleen uuden päivityksen, joka kantaa versionumeroa Nothing OS 2.0.2. Nothing jatkaa ohjelmistokokemuksensa parantamista, sillä kyseessä on merkittävä päivitys monella osa-alueella.

Nothing lupaa, että uuden päivityksen myötä pystytään taltioimaan parempia kuvia 50 megapikselin kuvaustilassa. Lisäksi kameran osalta on parannettu heikossa valaistuksessa, kuvanvakautusta sekä videoiden kontrastia. Nothing on parantanut myös bokeh-efektiä sekä kasvojen selkeyttä muotokuvissa. Parannuksia luvataan olevan myös HDR-kuvauksen käsittelyyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Selfiekamera on saanut myös päivityksiä, sillä kuvien pitäisi olla nyt selkeämpiä, laadukkaampia heikossa valaistuksessa sekä HDR-käsittely on myös nopeampi.

Mukana on myös uusia ominaisuuksia. Nothing Phone (2) osaa nyt sammuttaa sovelluksia, kun laite saavuttaa tietyn lämpörajan. Päivitys tuo lisäksi hienostuneen akun varaustilan, kun puhelin on pois päältä. Nothing on myös toteuttanut erilliset uudet kuvakkeet jokaiselle Nothing-äänituotteelle äänenvoimakkuuden säätimessä.

Nothing OS 2.0.2 sisältää heinäkuun 2023 tietoturvakorjaukset, uuden haptisen palautteen voimakkuuden kirjoittaessa, parannetun kosketusnäytön responsiivisuuden ja parannuksia on saatu verkon luotettavuuteen. Nothing lupaa päivityksen parantavan pelien suorituskykyä sekä mukana on yleisiä parannuksia järjestelmän vakauteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korjauksia on saatu Dirac Audion, Google Walletin ja Bluetoothin pika-asetuksiin liittyviin ongelmiin. Nothing on korjannut myös ”herätä kaksoisnapauttamalla” -ominaisuutta koskeneen ongelman. Mukana on myös muita yleisiä virheenkorjauksia.

Päivitystä jaetaan todennäköiseesti porrastetusti. Saatavuuden omalle Nothing Phone (2) -puhelimelle voi käydä tarkistamassa: Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing