OnePlusYleinen

OnePlus Open -puhelimen uudet mallinnuskuvat paljastavat muotoilun aikaisempaa tarkemmin – Katseenvangitsijana massiivinen kamera

OnePlus Open

OnePlus Open tulee olemaan OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin. Laitetta odotettiin julkaistavaksi elokuun lopulla, mutta tuoreimpien tietojen mukaan julkaisu on viivästynyt viime hetken teknisen muutoksen vuoksi. Nyt puhelimesta on vuodettu aikaisempaa tarkemmat mallinnuskuvat.

Jo aikaisemmin OnePlus Open -puhelimesta on vuodettu prototyyppiin perustuvia mallinnuskuvia, joiden kerrottiin olevan vain suuntaa antavia. OnLeaks on nyt julkaissut aikaisempaa tarkemmat mallinnuskuvat, jotka paljastavat muotoilun paremmin. OnePlus Open tulee uusien kuvien mukaan muistuttamaan selvästi enemmän Oppo Find N2 -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edellinen mallinnus vs. uusi mallinnus.

Verrattuna aikaisempiin kuviin, on nyt OnePlus Open selvästi pienempi sekä kulmikkaampi. Takaosassa on edelleen suuri kamera-alue, joka on viemässä merkittävän osan pinta-alasta. Takapinta on nähtävästi tekonahkaa. Kehys on tasainen ja pinnat ovat lähes suoria.

Ulkonäytössä on keskitetysti etukamerareikä ja sisänäytössä kamerareikä on viety vasempaan reunaan. Mielenkiintoinen yksityiskohta on Hasselblad-logo, joka on nyt pelkkä ”H”. Kameroita on kolme kappaletta, joista yksi nähtävästi periskooppisensori. Salama on viety vasempaan yläkulmaan. OnePlus tulee tarjoamaan muistakin puhelimistaan tutun Alert Slider -kytkimen sekä sormenjälkilukija on integroituna virtapainikkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on huippuluokan taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole teknisistä ominaisuuksista säästelty. Puhelimeen on tulossa 7,8 tuuman sisänäyttö sekä 6,3 tuuman näyttö ulkopuolelle. Tehoista vastannee Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja takaosassa on Hasselbladin kanssa kehitetyt kamerat. OnePlus tarjoisi tietojen mukaan 4800 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen. Tarkemmin vuotoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Smartprix.com 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus