NothingYleinen

Nothing tuo iMessage-yhteensopivuuden Androidille – Aluksi yksinoikeudella Nothing Phone (2) -puhelimessa

Nothing on tänään kertonut tuovansa iMessage-yhteensopivuuden Nothing Phone (2) -puhelimelle uuden Nothing Chats -sovelluksen kautta. Nothing iloitsee olevansa ensimmäinen yritys, joka ratkaisee yhden suurimmista ärsytyksen aiheista Android- ja iOS-käyttäjien välillä.

Perjantaista 17. marraskuuta alkaen sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta Nothing Phone (2) -puhelimelle. Puhelimesta lähetetyt tekstiviestit voidaan toimittaa sinisenä kuplana (perinteisen Android-vihreän sijaan) mihin tahansa iPhoneen iMessagen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nothing Chats mahdollistaa vapaan kommunikoinnin kenen tahansa välillä riippumatta älypuhelimen merkistä – niin kuin sen pitäisi olla”, totesi Nothingin perustaja ja toimitusjohtaja Carl Pei. ”Haluamme muistuttaa kuluttajia siitä, että heillä on valinnanvaraa eikä heidän päivittäisiä toimintojaan tulisi määrätä yhden yrityksen toimesta”.

Nothing Chats on tällä hetkellä beetavaiheessa ja tarjoaa käyttäjille RCS:n lisäksi useita iMessagen ominaisuuksia, kuten henkilöiden väliset viestit ja ryhmäviestit, korkean resoluution mediansiirron sekä luku- ja toimituskuittaukset. Tulevaisuudessa on tulossa lisää ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing tekee yhteistyötä Sunbirdin kanssa, joka on Yhdysvalloissa toimiva teknologiayritys ja erikoistunut Android- ja verkkoviestintään. Sunbirdin arkkitehtuurin pohjalta kaikki Nothing Chats -viestit ovat päästä päähän salattuja, joten viestien turvallisuus pitäisi olla taattu.

Nothing Chats on ladattavissa Google Play -kaupasta Phone (2) -käyttäjille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, EU:ssa ja muissa Euroopan maissa, mukaan lukien Norjassa ja Sveitsissä 17. marraskuuta alkaen.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mitä tarkoittaa ”yksinkoikeudella”? Ei Nothing ole ainakaan Applelta saanut mitään yksinoikeutta iMessage-viestin lähettämiseen. Jos Nothing pystyy toteuttamaan tuollaisen, niin miksei muka muut pystyisi? Yksinoikeus tarkoittaa sitä, että joku sopimus sallii sen ainoastaan Nothingille. En usko, että sellaista sopimusta on olemassa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing