SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin tuleva kaiken kestävä Galaxy Xcover 7 -älypuhelin

Samsung Galaxy Xcover 7 / Kuva: Android Headlines

Samsung on valmistelemassa uuden kestävärakenteisen Xcover-puhelimen julkaisua, sillä nyt nettiin on vuodettu virallisilta vaikuttavia tuotekuvia Galaxy Xcover 7 -mallista. Kyseessä olisi seuraaja viime vuonna julkaistulle Galaxy Xcover 6 Prolle.

Jos nimi on todella Galaxy Xcover 7, niin Samsung voisi mahdollisesti tuoda tarjolle myös Xcover 7 Pron, vaikka siitä ei mitään varsinaista vuotoa toistaiseksi olekaan. Vuotokuvat paljastavat Galaxy Xcover 7 -puhelimen saavan tutun selvästi rajumman ulkoisen toteutuksen, joka on luotu kestämään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on yksi kamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa on mielenkiintoinen toteutus, joka on valmistettu muovista ja siinä on pitoa parantavia juovia. Etuosassa on esillä näyttö, jossa on paksut kehykset sekä etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Vasemmassa reunassa on ylimääräinen ohjelmoitava painike ja oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Galaxy Xcover 7 -puhelimessa olisi MIL-STD-810H-standardin mukainen sertifikaatti sekä IP68-luokitus. Tämä tarkoittaa puhelimen olevan suunnitellun kestämään ääriolosuhteissa sekä sen pitäisi kestää vettä ja tiputuksia. Toistaiseksi puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja.

Puhelin voitaisiin esitellä ensi vuoden puolella.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung