Black FridayYleinen

Power julkisti Black Fridayn tarjouksensa, myynti on alkanut – Tässä ovat parhaimmat älypuhelimista, tableteista, älykelloista ja kuulokkeista

Olemme jo tutustuneet Gigantin ja Veikon Koneen tämän viikon aikana alkaneisiin Black Friday -tarjouksiin, ja nyt on aika käydä läpi Powerin tänään kello 21.00 julkaisemat tarjoukset. Tarjoustuotteiden myynti alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 00.00 ja myymälöissä keskiviikkona.

Tässä artikkelissa olemme listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista. Huomion arvoista on, että osa tuotteista on saattanut olla aiemmin samoin hinnoin myynnissä, joten todelliset tarjoukset kannattaa varmistaa esimerkiksi hintaseurantapalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Fridayta vietetään virallisesti vasta 24. marraskuuta, joten Power lähtee myös mukaan vuoden suurimman tarjouspäivän ennakkohypetykseen. On hyvä huomata, että Power saattaa tuoda tarjolle myös muita alennuksia lähempänä Black Fridayta.

Puhelimien osalta tarjouksista nousee esille muutamia eroavaisuuksia, joita muilta ei vielä ole nähty. Esimerkiksi Applen viime vuoden iPhone 14 -sarjan puhelimista saa jopa 500 euroa pois normaalista hinnasta. Lisäksi Asukselta tarjoukseen on saatu ROG Phone 7- ja Zenfone 10 -puhelimet, joista saa myös muutaman satasen pois. Muilta osin puhelintarjoukset ovat lähes samoja kuin muilla jälleenmyyjillä.

Tablettien osalta tarjoustuotteet ovat tuttua kauraa. Mukana on yksi Applen tabletti, pari Lenovoa sekä useampia Samsungin laitteita. Älykelloista löytyy myös miellyttävästi alennuksia Samsungilta ja Huaweilta. Lisäksi mukana on muutamia erikoisuuksia, joita Power myy. Kuuloketarjouksissa on monta mielenkiintoista Jabran kuuloketta sekä Sonyn muutamia huipputason kuulokkeita.

Alapuolella on lista Powerin verkkosivuilta löytyvistä Black Friday -tarjouksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Dorossa on hyvä tarjous ”maksa nyt enemmän ku ennen”. 🤣
    Onkohan numerot menneet sekaisin?

    1. Tämä korjattu nyt listaukseen. 🙂

  2. Black Friday on ensi viikon perjantaina, ei tänään…

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday