NothingYleinen

Nothing vahvisti ensimmäiset yksityiskohdat CMF Phone 1 -puhelimestaan

Nothing on vahvistanut esittelevänsä uuden ja samalla ensimmäisen CMF by Nothing -brändiä kantavan älypuhelimen. Kyseessä on CMF Phone 1, joka nähdään virallisesti 8. heinäkuuta.

Tämän viikon aikana puhelimen kaksi avainominaisuutta on vahvistettu virallisesti. CMF Phone 1 tulee saamaan Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on adaptiivinen 120 hertsin virkistystaajuus sekä 2000 nitin kirkkaus. Näyttö on odotettavasti 6,7 tuuman kokoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi on vahvistettu, että CMF Phone 1 tulee saamaan tehonsa MediaTekin kehittämästä Dimensity 7300 -järjestelmäpiiristä. Samalla se mahdollistaa Bluetooth 5.3-, Wi-Fi 6- ja 5G-yhteydet. RAM-muistia on 8 gigatavun verran, mutta odotettavasti luvassa olisi myös 6 gigatavun versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan puhelimeen saataisiin myös 128 gigatavun muisti, 50 megapikselin pääkamera sekä toisena kamerana on syvyyssensori. Lisäksi etuosaan odotetaan 16 megapikselin selfiekameraa. Huhut povaavat myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 33 watin tehoista pikalatausta.

Puhelimen on vahvistettu asettuvan hinnaltaan alle 20 000 Intian rupiaan, joka vastaa suoraan muunnettuna alle 224 euroa. Tarkempia yksityiskohtia vahvistetaan varmasti vielä ennen julkaisua.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing