HMDYleinen

Suomalaisvalmistajan Barbie-puhelin julkaistaan hyvin pian – Jälleenmyyjä paljasti hinnan

HMD Barbie -yhteistyö esiteltiin MWC-messuilla helmikuussa 2024.

Suomalainen HMD Global kertoi jo alkuvuodesta, että heinäkuussa tullaan näkemään uusia HMD-älypuhelimia, mutta myös yhteistyössä Mattelin kanssa Barbie-puhelin. Heinäkuu on pian täällä, ja nyt HMD on aloittanut vihjailut Barbie-puhelimen lähenevästä julkaisusta.

HMD on jakanut sosiaalisen median tileillänsä vihjauksen, jossa viitataan suoraan Barbie-puhelimeen. HMD:n mukaan pian on tulossa jotain ”ikonista” sekä ”legendaarista”. Barbie-puhelimesta ei suoraan vahvisteta vielä yhtään mitään, mutta jo aikaisemmin on kerrottu kyseessä olevan taittuva flip-mallinen peruspuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta se voi olla jo aivan lähiaikoina. Heinäkuu on jo kulman takana, jonka lisäksi myös jälleenmyyjät ovat listanneet laitteen tietokantoihinsa nimellä ”HMD Barbie Phone”.

Listaukset eivät juurikaan mitään paljasta itse laitteesta. HMD Barbie -puhelimessa on kuitenkin Dual SIM -tuki sekä väriversiona on yksinkertaisesti ”Pink”. Laitteen mallikoodi on TA-1681. Hinnaksi mainitaan alustavasti hieman alle 110 euroa, joten hinta olisi yli 100 euroa. Jälleenmyyjien mukaan puhelinta odotetaan varastoihin elokuun alussa, mutta on myös hyvä huomata, että nämä tiedot tarkentuvat yleensä lähempänä laitteen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Heinäkuun aikana HMD tulee julkistamaan myös muita uutuustuotteita, joiden joukossa on kaksi HMD-brändiä kantavaa älypuhelinta. Jo aikaisemmin on nähty HMD Pulse -sarjan puhelimet, HMD Aura sekä HMD XR21.

Luvassa olisi pian ainakin HMD Skyline -puhelin, joka olisi ensimmäinen hieman parempi laite HMD Globalilta vuosiin. Tarkemmin HMD Skyline -puhelimeen voi tutustua aikaisemmin vuodoista tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD