SamsungYleinen

Tästä Samsung ei varmasti tykkää: Jälleenmyyjä paljasti Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimien kuvat ja tietoja kaksi viikkoa liian aikaisin

Samsung Galaxy Z Flip 6 ja Galaxy Z Fold 6

Samsung julkistaa uudet Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimensa kahden viikon päästä, eli 10. heinäkuuta järjestettävässä Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Jo aikaisemmin nettiin on vuodettu tarkkoja tuotekuvia Galaxy Watch 7- ja Galaxy Watch Ultra -älykelloista sekä Galaxy Buds 3- ja Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeista.

Tällä kertaa vuorossa ovat tarkat tuotekuvat Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimista, jotka ovat päätyneet jo jälleenmyyjän tuotelistauksiin. Australialainen jälleenmyyjä Harvey Norman on listannut tuotteet verkkokauppaansa, josta on paljastunut tarkat tuotekuvat sekä tietoja ennen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold 6 oli listattuna jälleenmyyjän sivuille hopeana, tummansinisenä ja pinkkinä. Lisäksi myös hinnat olivat mainittuna, 256 gigatavun versio maksoi 2749 Australian dollaria, 512 gigatavun versio 2949 dollaria ja 1 teratavun versio maksoi 3299 dollaria. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 1712 euroa, 1837 euroa sekä 2055 euroa.

Kovin paljoa tietoja ei tuotesivut paljastaneet, mutta jälleenmyyjän mukaan puhelimessa on Gorilla Glass Victus 2 -lasia sekä kehys ja saranan suoja ovat valmistettu Armor-alumiinista. Laitteen painoksi mainitaan 239 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavasti listaus paljasti Galaxy Z Flip 6 -puhelimen hopeana, sinisenä, keltaisena ja mintun väreissä. Puhelimen hinnaksi 256 gigatavun versiossa mainittiin 1799 dollaria ja 512 gigatavun versiossa 1 999 dollaria. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 1121 euroa sekä 1246 euroa.

Listaus myös paljastaa Galaxy Z Flip 6:n saavan Gorilla Glass Victus 2 -lasia sekä Armor-alumiinin kehykseen ja saranan suojukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmista puhelimista on vuodettu jo aikaisemmin tarkat tekniset tiedot, joiden perusteella suurimmat uudistukset tällä kertaa saadaan suorituskykyyn ja akkuihin. Samsung luottaisi Qualcommin kehittämään Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy -järjestelmäpiiriin Galaxy Z -puhelimissa. Lisäksi Galaxy Z Flip 6 saisi 4000 milliampeeritunnin akun ja Galaxy Z Fold 6 saisi 4400 milliampeeritunnin akun.

Tarkemmin vuotoihin voi tutustua Galaxy Z Fold 6:n osalta tämän linkin takaa ja Galaxy Z Flip 6:n osalta tämän linkin takaa. Tulevina päivinä saadaan varmasti vielä lisää vuotoja.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung