NothingYleinen

Nothing vahvisti: Uutuuspuhelin tulossa heinäkuussa – sisuksissa 4700 milliampeeritunnin akku

Nothing Phone (1)

Nothingin seuraava älypuhelin on nimeltään Nothing Phone (2) ja se on seuraaja viime vuoden Nothing Phone (1) -puhelimelle. Yrityksen toimitusjohtaja Carl Pei on nyt vahvistanut uusia tietoja puhelimen tiimoilta Forbes-julkaisun haastattelussa.

Aikaisemmin tulevan puhelimen on vahvistettu saavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, joka on selvä parannus edeltäjästä löytyneeseen Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiiriin. Samalla Pei pyrki perustelemaan, miksi puhelimessa ei nähdä tämän vuoden Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä kertaa on vahvistettu, että Nothing Phone (2) tulee saamaan 4700 milliampeeritunnin kokoisen akun, joka on 200 milliampeerituntia enemmän kuin edeltäjäversiossa. Lisäksi Carl Pei on vahvistanut haastattelussa, että uutuuspuhelimen julkaisu tapahtuu heinäkuussa, mutta mitään tarkkaa päivämäärää ei vielä vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on jo aikaisemmin julkaissut pienen kuvan tulevasta puhelimesta, mutta se ei paljasta kuin pienen palasen takaosasta. Tällä kertaa on julkaistu jälleen uusi pieni pala puhelimesta, josta vahvistuu Phone (2) -mallinimi sekä A065-mallinumero. Puhelimen takaosa on nähtävästi saman tyylinen kuin edeltäjässä, eli mukana on useita eri tasoja sekä Glyph-valonauhoja.

Tarkempia tietoja Nothing tulee puhelimesta kertomaan varmasti lähiviikkoina.

Lähde: Forbes.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing