NothingYleinen

Nothingilta tulossa myös uudet kuulokkeet – Nothing Ear (1) Stick esillä vuotokuvassa

Nothing Ear (1) Stick

Nothing tulee julkaisemaan ensimmäisen älypuhelimensa 12. heinäkuuta, eli alle kahden viikon päästä. Kyseessä on yhtiön järjestyksessään toinen tuote, sillä vuosi sitten nähtiin myös Nothing Ear (1) -kuulokkeet. Nähtävästi Nothing valmistelee myös uusien kuulokkeiden julkaisua, josta ainakin uusi vuotokuva antaa vihiä.

Nettiin on vuotanut yksi kuva, jossa kerrotaan olevan esillä Nothing Ear (1) Stick -kuulokkeet. Kyseessä on nähtävästi minimalistisesti uudistettu versio nykyisistä kuulokkeista ja suurimmat uutuudet nähdään latauskotelossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuperäiset Nothing Ear (1) -kuulokkeet.

Alkuperäisissä kuulokkeissa latauskotelo oli neliömäinen, mutta nyt kuvassa nähtävissä Nothing Ear (1) Stick -kuulokkeissa kotelo olisi pitkulainen. Latauskotelo on jälleen läpinäkyvä, joka on tuttua Nothingin suunnittelufilosofiaa. Itse kuulokkeissakin nähdään muutamia muutoksia. Esimerkiksi Nothing Ear (1) -teksti on korvattu Ear (1) Stick -tekstillä. Lisäksi kuulokkeiden varressa on kaksi pistettä, joita ei vielä edeltäjässä ollut.

Kuvaa katsomalla tarkemmin voidaan nähdä myös muita pienempiä muutoksia. Esimerkiksi alkuperäisissä kuulokkeissa oli mikrofonin kohdalla metallinen ritilä, mutta nyt Ear (1) Stick -versiossa sellaista ei ole havaittavissa. Lisäksi kuulokeosassa nähdään hopea metalliritilä, joka oli alkuperäisissä kuulokkeissa vain pieni reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisesti kuva ei myöskään paljasta kuulokkeiden tulpallista rakennetta, joka pitäisi näkyä kyseisestä kuvakulmasta kuvattuna. Nothing Ear (1) Stick saattaa olla siis avoimella rakenteella varusteltu. Toistaiseksi kuvaa enempää tietoja ei kuulokkeista ole, mutta todennäköisesti Nothing Phone (1) -puhelimen yhteydessä voidaan kuulla enemmän tietoja.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing