AndroidNubiaNubiaZTE

Nubia Z11 -lippulaivapuhelin julkaistiin – haastaa jopa OnePlus 3:n hinnallaan

7.1.1ZTE:n omistama Nubia-brändi on tänään julkaissut uuden puhelimen, joka kantaa nimeä Nubia Z11. Puhelin on lisäys Nubia Z11 -tuoteperheeseen, josta on jo aiemmin löytynyt Nubia Z11 Max sekä Nubia Z11 Mini -mallit.

Toisin kuin aiemmin julkaistut kaksi puhelinta, niin Nubia Z11 on varusteltu nykyaikaisen lippulaivapuhelimen ominaisuuksilla. Puhelimessa on kokonaan metallinen rakenne sekä näyttö, joka ylettyy kokonaisuudessaan laitteen reunoille saakka. Näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja tarkkuudeltaan FullHD -tasoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia Z11 on varusteltu Qualcommin uusimmalla Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä sekä 4 gigatavun tai 6 gigatavun RAM-muisteilla mallista riippuen. Puhelimesta löytyy joko 64 gigatavua tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä muistikorttipaikka. Laitteen takaa löytyy 16 megapikselin kamera sekä sormenjälkilukija. Omakuvia Nubia Z11 voi ottaa 8 megapikselin kameran avustuksella. Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku sekä Android 6.0 höystettynä Nubia UI 4.0 -käyttöliittymällä.

Nubia Z11:n myynti alkaa Kiinassa 6. heinäkuuta, neljässä eri värissä. Puhelimen perusversion (4 Gt RAM, 64 Gt tallennustilaa) hinta on noin 340 euroa. Suuremmalla muistimäärällä varusteltu puhelin maksaa noin 476 euroa (6 Gt RAM, 128 Gt tallennustilaa). ZTE on siis saanut painettua uuden Nubia -mallin hinnat varsin alhaisiksi, samalla haastaen jopa OnePlus 3:n. ZTE ei ole kovin ahkerasti tuonut puhelimiaan myyntiin Suomessa, jonka takia myöskään Nubia Z11 -mallia on turha odotella myyntiin Suomessa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android