Sailfish OSTuring Phone

Turing Phonen toimitukset alkavat 12. heinäkuuta – mukana Snapdragon 820 ja Sailfish OS

TuringTuring Robotic Industries on tänään ilmoittanut vihdoin Turing Phonen toimitusten alkamisesta sekä muutamista laitetta koskevista päivityksistä. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan puhelimen toimitukset alkavat 12. heinäkuuta, eli kahden viikon kuluttua.

Ensimmäinen erä puhelimia lähetetään 12. heinäkuuta ja toimitukset jatkuvat kunnes kaikki tilatut puhelimet on saatu toimitettua. Halutessaan Turing Phonen voi päivittää myös maksutta Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä toimivaan versioon, jonka toimitukset alkavat vuoden 2016 aikana. Syl Chaon kertoo viestissään myös, että kaikki ennakkotilaajat tulevat saamaan sähköpostiviestin, josta löytyy paketin seurantatiedot, kun puhelin on saatu lähetettyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Turing Phonesta löytyy Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta tulee saataville 16, 64 sekä 128 gigatavun sisäisillä tallennustiloilla varustellut versiot. Turing Phone perustuu suureen FullHD-tasoiseen 5,5 tuuman näyttöön. Muita laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 13 ja 8 megapikselin kamerat, sormenjälkilukija sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

Turing Robotic Industries ilmoittaa tiedotteessaan, että halukkaat ennakkotilaajat voivat vaatia myös rahojaan takaisin puhelimesta. Halutessaan rahat takaisin Turing Phonesta yhtiö pyytää lähettämään viestiä osoitteeseen [email protected], jolloin palautukset käsitellään 24 tunnin kuluessa.

Yhtiön mukaan puhelin tulee uudelleen tilattavaksi kesän aikana. Eilen YouTubeen ladattiin video, jossa esitellään Turing Phonea ja se on nähtävissä täältä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sailfish OS