NubiaYleinen

Nubialta tulossa pian uusi Red Magic 5G Lite -pelipuhelin – mahdollisesti jo tuttu laite

Kiinassa julkaistu Nubia Play.

Nubia on julkaissut Euroopan ja Kiinan markkinoille muutamia pelipuhelimia ja nähtävästi nyt luvassa on uutuuslaite hieman edullisempaan hintapisteeseen. Nubia esitteli jo aikaisemmin Kiinassa Nubia Play -älypuhelimen ja nyt se on nähtävästi tulossa globaalisti saataville hieman eri mallinimen alaisuudessa.

Viranomaistietojen mukaan pian markkinoille olisi tulossa Nubia Red Magic 5G Lite -mallinimeä kantava älypuhelin, jonka mallikoodi on Nubia NX651J. Kyseessä on siis Kiinassa julkaistun Nubia Playn globaaleille markkinoille suunnattu variantti. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Nubia Red Magic 5G Lite -puhelin voitaisiin julkaista, mutta todennäköisesti sitä ei enää kovin kauaa tarvitse odotella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen älypuhelin, sillä se tarjoaa muun muassa suuren 6,65 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus sekä 240 hertsin kosketusherkkyys. Puhelimessa on myös Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nubia Play, eli Red Magic 5G Liten tarkempiin teknisiin tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Kiinassa Nubia Play maksaa halvimmillaan 2699 juania, eli noin 350 euroa, mutta globaalisti hinnan voidaan olettaa asettuvan 400-500 euron tietämiin. Nubia Red Magic 5G Liten hinnan voidaan olettaa myös asettuvan alle 580 euroon, sillä Nubia huippupuhelin maksaa sen verran.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia