AppleYleinen

Nyt kannattaa päivittää – Apple laittoi jakoon iOS 15.6- ja iPadOS 15.6 -päivitykset

Apple iphone 13

Apple on laittanut jakoon uuden päivityksen tuetuille iPhone-puhelimille sekä iPad-tableteille, jonka mukana tulee tärkeitä bugikorjauksia. Kyseessä on iOS 15.6 -versio iPhone-puhelimille sekä iPadOS 15.6 -versio iPad-tableteille. Kyseessä on todennäköisesti yksi viimeisimmistä päivityksistä ennen syyskuussa julkaistavia iOS 16– ja iPadOS 16 -päivityksiä.

Uusi päivitys korjaa Applen mukaan puhelimissa erityisesti ongelman, jossa puhelin saattoi näyttää tallennustilan olevan täynnä, vaikka näin ei olisi. Toinen suurempi korjaus koskee pistekirjoituslaitteita, jotka saattoivat hidastua tai lakata reagoimasta, kun tekstiä selattiin sähköpostisovelluksessa. Apple on myös korjannut Safarista ongelman, jonka vuoksi välilehti saattoi palata takaisin edelliselle verkkosivulle automaattisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valituilla markkinoilla Apple on myös lisännyt uuden ominaisuuden TV-sovellukseen. Nyt käyttäjät voivat käynnistää uudelleen käynnissä oleva live-urheilupelin, keskeyttää tai kelata sitä taakse- ja eteenpäin. Apple ei ole erikseen maininnut iPadOS 15.6 -päivityksen korjauksia tai parannuksia, vaan todennut ainoastaan niitä olevan. iOS 15.6- ja iPadOS 15.6 -päivityksien sisältämiin tietoturvakorjauksiin voi tutustua tarkemmin Applen sivuilta.

iOS 15.6 sisältää seuraavat parannukset ja virheenkorjaukset:

  • Korjaa ongelman, jossa Asetukset saattoi näyttää edelleen, että laitteen tallennustila oli täynnä, vaikka sitä oli vapaana.
  • Korjaa ongelman, jonka johdosta pistekirjoituslaitteet saattoivat hidastua tai lakata reagoimasta, kun tekstiä selattiin Mailissa.
  • Korjaa Safarissa ongelman, jonka vuoksi välilehti saattoi palata takaisin edelliselle verkkosivulle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet iOS 15.6- ja iPadOS 15.6 -päivitykset ovat tuttuun tyyliin ilmaisia päivityksiä tuetuille iPhone-puhelimille ja iPad-laitteille. Päivityksen voi käydä lataamassa laitteiden asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Lähde: Apple 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple