OnePlusYleinen

Nyt myös OnePlus peruutti uutuuspuhelimen julkaisun viime hetkellä – OnePlus Ace Prota ei julkaistakaan tänään

OnePlus Ace Pro

Eilen uutisoimme Motorolan peruuttaneen uusien Moto X30 Pro- ja Razr 2022 -puhelimien julkaisun Kiinassa vain tunteja ennen odotettua h-hetkeä. Nyt myös kiinalainen OnePlus on ilmoittanut peruuttavansa tälle päivälle suunnitellun OnePlus Ace Pro -puhelimen julkaisun.

OnePlus on ilmoittanut muutoksesta kiinalaisessa Weibo-palvelussa, jossa asiaa pahoitellaan. Viime hetken muutoksen syytä ei ole paljastettu, mutta nähtävästi sillä on tekemistä poliittisen tilanteen kanssa Taiwanissa. Yhdysvaltain puhemies Nancy Pelos vierailee Taiwanissa, joka on lisännyt jännitteitä Aasian alueella. Kiina pitää Taiwania alueenaan ja on varoittanut Yhdysvaltoja vierailun osalta. Pekingissä Pelosin vierailua pidetään provokatiivisena tekona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace Pro on Kiinan markkinoille suunnattu versio globaalisti myyntiin tulevasta OnePlus 10T -puhelimesta. Toistaiseksi OnePlus 10T -puhelimen julkaisu tapahtuu aikaisemmin ilmoitetun tapaisesti myöhemmin tänään New Yorkissa. Kiinan julkaisulle OnePlus ei ole antanut tarkempaa uutta päivämäärää, mutta siitä kuultanee lähitulevaisuudessa.

OnePlus 10T tulee saamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näytön sekä 50 megapikselin tasoisen kolmoiskameran. Puhelimessa on myös 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 16 gigatavua RAM-muistia, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin brändin historiassa. Yksi laitteen kohokohta on myös kookas 4800 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 150 watin teholla. Tarkemmin tietoihin OnePlus 10T -puhelimesta voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus