OnePlusYleinen

Tubettaja näytti keskisormea OnePlussan embargolle – OnePlus 10T esillä unboxing-videolla päivää ennen julkaisua

OnePlus 10T / Kuvakaappaus NTFTW:n videolta.

OnePlus 10T -puhelimen julkaisu on jo huomenna, mutta nyt jo ensimmäinen unboxing-video on julkaistu YouTubessa. OnePlus on jo itse paljastanut tulevasta puhelimesta lähes kaiken, mutta uusi video näyttää myös laitteen myyntipakkauksen ja sen sisällön.

Video on nähtävästi julkaistu tubettajan halusta osoittaa mieltä OnePlussan embargo-käytännölle. Embargo on yleisesti toimittajien ja tiedottajien välinen järjestely, jossa mediat pääsevät käsiksi uusiin tuotteisiin ja materiaaleihin ennen kuin ne julkaistaan laajasti suuremmalle yleisölle. Nähtävästi nyt tubettaja NTFTW on kyllästynyt käytäntöön ja julkaissut OnePlus 10T:n unboxing-videon päivää ennen julkaisua otsikolla ”Embargot ovat yliarvostettuja”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T / Kuvakaappaus NTFTW:n videolta.

Videolla nähdään puhelin niin sanotussa arvostelijoiden paketissa, jossa on puhelimen myyntipakkauksen ohella myös kahdet suojakuoret. Videolta käy ilmi suojakuorien olevan musta hiekkakivi sekä uusi Glacier Mat -suojakuori, jonka OnePlus on itse aikaisemmin jo vahvistanut. Videon voi katsoa tämän artikkelin alareunassa olevasta YouTube-upotuksesta.

OnePlus vahvisti vasta hiljattain, että OnePlus 10T tulee saamaan kookkaan 4800 milliampeeritunnin akun sekä 150 watin tehoisen pikalatauksen. Puhelimen pitäisi latautua tyhjästä täyteen vain 19 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T tulee saamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näytön sekä 50 megapikselin tasoisen kolmoiskameran. Puhelimessa on myös 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 16 gigatavua RAM-muistia, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin brändin historiassa. Tarkemmin tietoihin OnePlus 10T -puhelimesta voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus