MotorolaYleinen

Viime hetken shokkipäätös! Motorolan 200 megapikselin kamerapuhelimen ja taittuvanäyttöisen uutuuden julkaisu peruttiin

Motorola Moto X30 Pro tullaan tuntemaan myös nimellä Motorola Edge 30 Ultra.

Motorola oli suunnitellut tälle päivälle, eli 2. elokuuta julkistettavaksi kaksi uutta lippulaivatason älypuhelin Kiinan markkinoille. Tilaisuutta hypetettiin etukäteen paljon ja luvassa oli muun muassa maailman ensimmäinen 200 megapikselin kameralla varusteltu älypuhelin. Nyt tilaisuus on peruttu.

Julkaisun peruuttamisesta ilmoitettiin vain tunteja ennen odotettua h-hetkeä, eikä Motorola antanut mitään tarkkaa syytä peruuntumiselle. Yhtiön johtajan mukaan uusia tuotteita tullaan julkaisemaan myöhemmin, mutta mitään tarkkaa ajankohtaa ei kuitenkaan annettu. Viime hetkellä tapahtuvat merkittävien tuotteiden julkaisujen peruuntumiset ovat nykypäivänä hyvin harvinaisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan päätös peruuttaa julkaisu saattaa johtua myös poliittisista syistä. Yhdysvaltain puhemies Nancy Pelos vierailee Taiwanissa, joka on lisännyt jännitteitä Aasian alueella. Kiina pitää Taiwania alueenaan ja on varoittanut Yhdysvaltoja vierailun osalta. Pekingissä Pelosin vierailua pidetään provokatiivisena tekona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotettiin julkaisevan tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa muun muassa Moto X30 Pro -älypuhelimen, jossa on maailman ensimmäinen 200 megapikselin kamerasensori. Kyseessä piti olla Motorolan tämän vuoden tärkein lippulaivapuhelin. Tilaisuudessa odotettiin myös uutta Motorola Razr 2022 -puhelinta, joka edustaa taittuvanäyttöisten puhelimien uutta sukupolvea.

Tarkemmin Moto X30 Prohon voi tutustua aikaisemmista uutisista tämän linkin takaa ja Motorola Razr 2022 -puhelimeen vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola