WhatsAppYleinen

Nyt on aika päivittää WhatsApp! Suosittu sovellus sai viesteihin reagoinnin ja tuen suurempien tiedostojen jakamiselle

Emojeilla reagointi on nyt saatavilla.

WhatsApp kertoi viime kuussa kolmesta merkittävästi uudistuksesta suosittuun pikaviestisovellukseen, ja nyt ne ovat saatavilla käyttäjille. WhatsApp kertoo tuoneensa sovellukseen mahdollisuuden reagoida viesteihin emojeilla sekä tuen suurempien tiedostojen jakamiseen.

Julkaisun aikaan WhatsApp kertoi tuovansa emojeilla reagoinnin aluksi saataville muutamilla valituilla emojeilla, mutta lupasi tuoda tarjolle myöhemmin kaikki muutkin emojit. Reagoinnit ovat käytännöllinen ominaisuus, joka on tuttu jo muutamista muistakin pikaviestipalveluista. Sen avulla on helppo jakaa oma mielipide toisen viestistä ilman, että muun muassa ryhmät täyttyvät erilaisilla viesteillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jatkossa WhatsApp tulee myös laajentamaan ryhmien kokorajoituksen 256 henkilöstä 512 henkilöön. Lisäksi sovelluksessa on nyt nostettu tiedostojen maksimikoko 2 gigatavuun aikaisemmasta 100 megatavun rajoituksesta. WhatsApp suosittelee käyttäjiä käyttämään Wi-Fi-yhteyttä suurempien tiedostojen jakamiseen ja sovellus näyttää myös laskurin latauksen edistymisestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsAppin blogipostauksessa on kerrottu, että suuremmat ryhmäkoot tulevat saataville hitaasti ajan kanssa kaikille käyttäjille. Emojeilla reagointi sekä suurempi tiedostokokorajoitus ovat saatavilla nykyisessä sovellusversiossa. WhatsAppin mukaan reagointi emojeilla pitäisi olla kaikkien saatavilla viimeistään noin viikon sisällä.

Lähde: WhatsApp

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp