WhatsAppYleinen

WhatsApp kertoi suurista uudistuksista – tulossa viesteihin reagointi ja yhteisötoiminto

Metan omistuksessa oleva WhatsApp on kertonut muutamista tulevista ominaisuuksista, jotka monipuolistavat suosittua pikaviestipalvelua. Uudistuksien joukossa on muun muassa yhteisöominaisuus sekä reagoinnit viesteihin.

WhatsAppin blogipostauksen mukaan yhteisötoiminto tulee parantamaan sovellusta ja sen avulla organisaatiot, kuten koulut ja yhteisöt voivat saada kaiken viestinnän yhden katon alle ja asiat hoituvat tehokkaammin. WhatsApp kertoo ihmisten voivan vastaanottaa koko yhteisölle lähetettyjä viestejä ja järjestää myös pienempiä keskusteluryhmiä tarvittaessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteisöjen järjestelmävalvojat saavat myös tehokkaita työkaluja hallitakseen, mitkä ryhmät voidaan sisällyttää yhteisöön. Lisäksi ylläpitäjät voivat lähettää ilmoituksia kaikille yhteisön jäsenille. WhatsAppin mukaan myös yhteisöissä keskustelut ovat päästä päähän (end-to-end) -salattuja, kuten kaikki muukin viestintä sovelluksessa.

Toinen suuri päivitys WhatsAppiin on uusi viesteihin reagointi, josta on huhuttu aikaisemmin useaan otteeseen. Reagointi tapahtuu erilaisilla emojeilla, joka on helppo tapa jakaa oma mielipide toisen viestistä ilman, että ryhmä täyttyy erilaisilla viesteillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi uusia ominaisuuksia on paljon muitakin. Ryhmissä ylläpitäjät voivat poistaa viestejä kaikkien ryhmässä olevien keskusteluista. WhatsAppissa myös tiedostojen maksimikoko tullaan nostamaan 2 gigatavuun. Uutena ominaisuutena tulee myös one-tap-äänipuhelut, jotka mahdollistavat jopa 32 henkilön puhumisen toisilleen.

Toistaiseksi WhatsApp ei ole kertonut, koska sovellus tulee saamaan nyt ilmoitetut uutuusominaisuudet, mutta nähtävästi niitä voidaan odottaa tulevien kuukausien aikana.

Lähde: WhatsApp

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp