OnePlusYleinen

Nyt paljastui OnePlus Nord 2T! Kuvat ja tiedot esillä jälleenmyyjän listauksessa ennen julkaisua

OnePlus Nord 2T

OnePlus on tulossa julkaisemaan uuden OnePlus Nord 2T -älypuhelimen todennäköisesti pian, mutta yhtiö ei ole vielä virallisesti vahvistanut sitä. Julkaisu on kuitenkin lähellä, sillä puhelin on löytynyt listattuna Aliexpressin sivuilta kuvien ja teknisien tietojen kanssa. Lisäksi listauksesta paljastuu jo Intiassa julkaistu OnePlus Nord CE 2 Lite.

Listaus paljastaa puhelimen tarkat tuotekuvat ja nähtävästi OnePlus Nord 2T on tulossa tarjolle mustana ja vihreänä. Puhelimen takaosassa on suuri laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä kaksi LED-salamaa. Muilta osin muotoilu vastaa pitkälti OnePlus Nord 2 -puhelinta, joten suuria muutoksia ei ole havaittavissa. OnePlus on edelleen säästänyt tutun Alert Slider -ilmoituskytkimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän mukaan OnePlus Nord 2T -puhelimessa on MediaTekin kehittämä Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös 6,43 tuuman 90 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli sekä 80 watin tehoinen pikalaturi.

Listauksen mukaan puhelimessa on 4500 milliampeeritunnin kokoinen akku. Takaosan kameran kerrotaan koostuvan kolmesta sensorista, jonka kohokohta on optisesti vakautettu 50 megapikselin IMX766 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmas on 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on 32 megapikselin tasoinen Sony IMX615 -sensoriin perustuva etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi on ilmoitettu OxygenOS 12.1, joten mukana on myös Android 12 -versio. Muita listattuja ominaisuuksia ovat kasvojentunnistus sekä Bluetooth 5.2 -yhteys.

Hinnaksi Aliexpress ilmoittaa 399 dollaria, joka on todennäköisesti lähtöhinta. Myynnin kerrotaan alkavan 11. toukokuuta.

OnePlus Nord CE 2 Lite

Nähtävästi myös OnePlus Nord CE 2 Lite on tulossa globaaleille markkinoille, sillä myös se on listattu Aliexpressin sivuilla. Puhelimen kerrotaan tulevan saataville 8 + 128 gigatavun muistiversiossa kahdessa värissä, jotka ovat harmaa ja sininen. Hinnaksi on ilmoitettu 249 dollaria ja myynti alkaisi myös 11. toukokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listauksen ja kuvien perusteella globaalisti kyseessä on sama laite kuin Intiassa julkaistu puhelin. OnePlus Nord CE 2 Lite tarjoaa 6,59 tuuman LCD-näytön, Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, 5000 milliampeeritunnin akun sekä 33 watin SuperVOOC-pikalatauksen. Pääkamera on tarkkuudeltaan 64 megapikseliä ja etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera.

Tarkemmin OnePlus Nord CE 2 Liteen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus.aliexpress.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tottakai hyvä puhelin sillä vain hiukan muunneltu Nord 2. Mutta siinä myös heikkous tavallaan, sillä niin tuttua. OnePlus Ace isommalla 6.7″ Amoled näytöllään ja upeampi uusi design on pian tulossa ja lienee paljon kiinnostavampi OnePlus useimmille. Varmasti tämäkin on erittäin hyvä ostos johon tuskin pettyy mikäli pienempi 6.43″ näyttö riittää hyvin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus