HMDNokiaYleinen

HMD Global on jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani – juontajat Viki ja Köpi laittoivat Nokia XR20 -puhelimen testiin jääkiekkokaukalossa

Nokia XR20

Suomalainen HMD Global on vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Turnaus pelataan Suomessa 13.–29.5., ja se huipentuu Tampereen Nokia Arenalla pelattavaan finaaliin.

Kotikisojen kunniaksi HMD Global haastoi juontajat Ville ”Viki” Eerikkilän ja Juuso ”Köpi” Kallion laittamaan kestävän Nokia XR20 -puhelimen testiin jäällä. Viime vuonna julkaistu Nokia XR20 -älypuhelin on luotu kestämään kaikkea mitä elämä tuo tullessaan, äärimmäisistä lämpötiloista (+55C – -22C) jopa 1,8 metrin korkeudelta putoamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kisojen kunniaksi HMD Global kutsui juontajat Vikin ja Köpin laittamaan Nokia XR20 -puhelimen testiin jääkiekkokaukalossa. Viki ja Köpi ottivat mittaa toisistaan, käyttäen puhelinta kiekkona. Artikkelin alareunassa olevalta videolta nähdään kuin Nokia XR20 -puhelimella pelataan jääkiekkoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 on suunniteltu kestämään. Se kestää elämän kolhut ja ottaa ne vastaan tyylillä. Ultratukeva kotelo ja kestävin näyttölasi tekevät puhelimesta naarmuuntumisen-, putoamisen-, lämmön-, kylmän-, veden-, lasten- ja lemmikkienkestävän. Mukana on käyttöjärjestelmäpäivitykset kolmeksi vuodeksi ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi, joten puhelimen voi pitää käytössä pitempään.

”Meille suomalaisena yrityksenä on erityistä, että voimme olla yhteistyökumppanina jääkiekon MM-kisoissa, etenkin nyt kun pelit pelataan Suomessa. Tuemme ilolla tämän vuoden kisoja ja odotamme innolla turnauksen seuraamista. Onnea kaikille mukana oleville joukkueille”, sanoo Florian Seiche, HMD Globalin toimitusjohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin arvostelun Nokia XR20 -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD