OnePlusYleinen

Nyt se on varmaa: OnePlus 7 -puhelimet julkaistaan 14. toukokuuta

OnePlus on vihdoin vahvistanut OnePlus 7 -malliston puhelimien julkaisupäivämäärän. OnePlusin tuleva Go Beyond Speed -lanseeraustilaisuus järjestetään tiistaina 14.5.2019. Tänä vuonna lanseeraus on kansainvälisempi, sillä uusia puhelimia juhlistetaan Lontoossa, New Yorkissa, Bangaloressa ja Pekingissä. Lanseeraustapahtumien ytimessä on tuttuun tapaan OnePlus-yhteisö.

OnePlusin mukaan aikaisemmat lanseeraustilaisuudet ovat saavuttaneet suursuosion, joten liput kannattaa hankkia tälläkin kertaa äkkiä. Viime vuonna Lontoossa järjestetyn OnePlus 6 -lanseerauksen liput myytiin loppuun alle puolessa päivässä. Tälläkin kertaa OnePlus-fanit kutsutaan seuraamaan Lontoossa järjestettävää keynote-tapahtumaa. Liput ovat saatavilla OnePlusin verkkosivuilla. Early bird -lippuja myydään torstaihin 25.4. asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuteen osallistujat pääsevät tutustumaan uutuuksiin ensimmäisten joukossa. Tapahtumiin odotetaan 8000 osallistujaa ympäri maailmaa. Tilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä.

OnePlusilta odotetaan tilaisuudessa ainakin kahta uutta puhelinta, jotka olisivat OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro. OnePlusin toimitusjohtaja on jo aikaisemmin vahvistanut, että uutuuspuhelimissa tullaan näkemään uudenlainen näyttö sekä pro-versiossa 5G-yhteydet.

Lanseeraustilaisuudet järjestetään seuraavasti:

Printworks, Lontoo, Iso-Britannia

  • 14.5. klo 18 (klo 16 paikallista aikaa)

Pier 94, New York, USA

  • 14.5. klo 18 (klo 11 paikallista aikaa)

BIEC, Bangalore, Intia

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • 14.5. klo 17.45 (klo 20.15 paikallista aikaa

Yanqi Lake, Peking, Kiina

  • 14.5. klo 9 (klo 14 paikallista aikaa)

Lähde: OnePlusin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus