MotorolaYleinen

Nyt se on varmaa: Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 2022 julkaistaan globaalisti tiistaina 25. lokakuuta

Motorola vahvisti tarkan julkaisupäivämäärän.

Motorola on jo pidemmän aikaa vihjaillut julkaisevansa globaaleille markkinoille uuden taittuvanäyttöisen älypuhelimen, ja nyt myös julkaisupäivä on vahvistettu. Kyseessä on sama Motorola Razr 2022, joka nähtiin jo aikaisemmin Kiinan markkinoilla, joten mitään merkittävästi uutta ei ole todennäköisesti luvassa.

Julkaisupäivä on vahvistettu Motorolan virallisilla sosiaalisen median kanavilla. Muun muassa Motorola Suomen Facebook-tilillä on julkaistu tieto, jossa Motorola Razr 2022 -puhelimen on vahvistettu olevan tulossa 25. lokakuuta, eli ensi viikon tiistaina. Kovin montaa päivää ei siis enää tarvitse odottaa tietoja siitä, milloin uusi taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin tulee saataville Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 2022 on mielenkiintoinen puhelin, sillä siinä on muun muassa 144 hertsin 6,7 tuuman taittuva OLED-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 2,7 tuuman kokoinen toinen näyttö. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 50 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka kaverina on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera. Puhelimeen on saatu lisäksi Android 12 -käyttöjärjestelmä, jossa on optimointeja taittuvaa näyttöä varten. Tarkemmin Motorola Razr 2022 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Facebook (Motorola Suomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola