NothingYleinen

Nothing Ear (2) -kuulokkeiden kuvat paljastuivat – läpinäkyvä muotoilu säilymässä

Nothing Ear (2)

Nothing tulee esittelemään jo ensi viikolla yhtiön uusimmat Nothing Ear (stick) -kuulokkeet, mutta huhuissa on puhuttu aikaisemmin myös Nothing Ear (2) -kuulokkeiden julkaisun lähenevän. Nettiin on nyt vuodettu ensimmäisiä kuvia, joissa väitetään esiintyvän Nothing Ear (2) -kuulokkeet, vaikka tarkasta julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoakaan.

91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä yksityiskohtaisia kuvia, jotka todennäköisesti antavat toistaiseksi parhaimman kuvan julkaisemattomista kuulokkeista. Nothing Ear (1) -kuulokkeiden julkaisusta on kulunut jo yli vuosi, joten toisen sukupolven kuulokkeiden esittely olisi jo ajankohtaista. Kuvat kertovat, että uutuuskuulokkeet eivät tule olemaan suuresti erilaiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (2) -kuulokkeissa on kuvien perusteella sama läpinäkyvä viimeistely, mutta yleinen viimeistely on myös hyvin samanlainen kuin aikaisemmin. Suurin muutos kuulokkeissa on teksti ”ear (2)” aikaisemman Nothing-logon sijasta. Kuulokkeissa on myös tulpallinen toteutus. Latauskotelo tulee olemaan myös yleisilmeeltään tuttu, mutta nähtävästi hieman edeltävää kompaktimpi. Latauskotelo on lisäksi läpinäkyvä, joten kuulokkeet näkyvät mielenkiintoisesti läpi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tietoja kuulokkeiden teknisistä tiedoista, joten kaikki tiedot ovat toistaiseksi kuvien varassa. Todennäköisesti Nothing tähtää uutuuskuulokkeiden kanssa huippuluokan toteutukseen ja tarjoamaa paranneltuja ominaisuuksia verrattuna Nothing Ear (1) -kuulokkeisiin.

Nothing esittelee uudet Ear (stick) -kuulokkeet 26. lokakuuta, mutta Ear (2) -kuulokkeita ei odoteta nähtävän samaan aikaan. Nothing on itse vahvistanut, että tulevissa Ear (stick) -kuulokkeissa ei ole tulpallista rakennetta ja painoa niillä on vain 4,4 grammaa. Kuulokkeista kuullaan lisätietoja jo ensi viikolla.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing