HMDNokiaYleinen

Nyt voit tilata myös Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimia Nokian verkkokaupasta

Nokia 5:n voi nyt ostaa suoraan Nokian sivujen kautta.

Nokia 8:n julkaisun yhteydessä HMD Global avasi oman verkkokauppansa, jota kautta on voinut tilata uutuuspuhelinta, mutta verkkokaupan valikoiman luvattiin laajentuvan myös muihin uusiin Nokia-puhelimiin. HMD Global kutsuu yhtiön virallista verkkokauppaa Nokia Mobile Shopiksi.

Nyt Nokian sivujen kautta on mahdollista tilata myös Nokia 5- ja Nokia 3 -puhelimia. Nokia 5 on tarjolla väreissä mattamusta ja karkaistu sininen normaaliin 149 euron hintaan. Nokia 5 on saatavilla kaikissa julkaistuissa väreissä, eli mattamustana, kuparin värisenä, hopeana ja karkaistun sinisenä 199 euron hintaan. Nokia Mobile Shopin valikoimaan kuuluu myös Nokia 8 -puhelimen teräksinen värivaihtoehto, joka maksaa 579 euroa. Virallisen verkkokaupan kautta ei ole tällä hetkellä mahdollista ostaa Nokia 6 -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global ei näytä ainakaan toistaiseksi myyvän verkkokauppansa kautta Nokian peruspuhelimia tai kalliimpaa 128 gigatavun muistilla varusteltua Nokia 8 -versiota.

Nokia Mobile Shopin tilattujen tuotteiden kautta 3-5 arkipäivän toimitus on ilmainen, mutta nopeampi 1-2 päivän toimitus maksaa 6 euroa. HMD Globalin omaa verkkokauppaa pitää pystyssä Digital River Ireland Ltd. Lisätietoja laitteiden ostamisesta virallisen verkkokaupan kautta löytyy Nokia 3– ja Nokia 5 -puhelimien tuotesivuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD