HMDNokiaYleinen

Nokia 6:n valikoima jäi vain kahteen väriin Suomessa

Nokia 6 on saatavilla enää vain väreissä musta ja hopea.

HMD Global julkaisi alkuvuodesta Nokia 6 -puhelimen ja Suomessa se saapui myyntiin myöhään kesällä suurien toimitusvaikeuksien vuoksi. Nokia 6 julkaistiin alun perin useassa värissä, jotka ovat mattamusta, hopea, karkaistu sininen ja kupari. Näiden lisäksi julkaistiin kiiltävän musta, eli Arte Black -erikoispainos.

Nokia 6 piti tulla saataville Suomessa aluksi kaikissa perusväreissä ja Arte Black -version osalta HMD Global lupasi tiedottaa tarkemmin lähempänä myynninaloitusta. Toisin kuitenkin kävi ja nyt Nokia 6:n värivalikoima on leikattu Suomessa vain kahteen vaihtoehtoon, jotka ovat musta ja hopea. Värivalikoiman pienentäminen on osoitus siitä, että HMD Globalilla on edelleen vaikeuksia valmistaa Nokia 6 -mallia ja varsinkin suosituimpia väriversioita. Suomessa Nokia 6:sta on toimitettu tilaajille mustan ja hopean lisäksi sinisenä väriversiona, mutta nähtävästi tämä väri ei ole enää saapumassa tarjolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokian Suomen sivuilla on listattuna enää vain myynnistä löytyvät värit hopea ja musta. Suomessa Nokia 6 on myynnissä vain Elisan ja DNA:n kautta. Elisa on poistanut sinisen väriversion kokonaan myynnistä ja DNA:n verkkokaupan mukaan kyseistä väriä ei ole varastossa tai myymälöissä.

HMD Global ei ole toistaiseksi kommentoinut mitään Nokia 6:n värivalikoiman kaventumiseen, vaikka tästä kysyimme.

Nokia 6:ssa on 5,5 tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri ja 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen runko on valmistettu yhdestä kappaleesta 6000-sarjan alumiinia ja laitteessa on älykäs Dolby Atmos -äänenvahvistin ja kaksi kaiutinta. Suomessa Nokia 6:n hinta on ollut julkaisusta lähtien 249 euroa.

Lue SuomiMobiilin arvostelu Nokia 6 -puhelimesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Same situation in India. At start Tempered Blue was available too but now only Silver and Black color variants are available. USA has all colors available. 🙂

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD