AndroidOnePlusYleinen

Odotettu OnePlus 5T julkaistiin – uusi näyttö ja parannuksia hämäräkuvaukseen

OnePlus 5T

OnePlus on tänään julkaissut odotuksien mukaisesti uuden OnePlus 5T -puhelimen New Yorkissa. OnePlus 5T on paranneltu versio OnePlus 5:stä, yhtiön tähän saakka suosituimmasta tuotteesta. Uutuusmalli tarjoaa olennaisia aktiivisen OnePlus-yhteisön innoittamia laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiä, mukaan lukien paremman tarkkuuden, 18:9-kuvasuhteen näytön, entistä paremman kameran suorituskyvyn heikossa valaistuksessa ja useita uusia ohjelmisto-ominaisuuksia.

”OnePlus 5:stä saamamme palaute on ollut erittäin myönteistä, mutta joillain osa-alueilla näimme tilaa parannuksille, jotta pystyisimme tarjoaman entistä paremman käyttökokemuksen,” sanoi OnePlus-yhtiön perustaja ja CEO Pete Lau. ”Meistä on hienoa voida tarjota yhteisöllemme tuoreinta ja parasta teknologiaa ja odotukset ylittäviä käyttökokemuksia. Olemme jälleen kerran pyrkineet viimeistelemään jokaisen yksityiskohdan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5T:ssä on 6,01 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (1080 x 2160). Näyttö on odotuksien mukaisesti varusteltu 18:9-kuvasuhteella. Tehoista huolehtii OnePlus 5:sta tuttu Snapdragon 835 ja RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua mallista riippuen. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua, mutta muistikorttipaikkaa ei edelleenkään ole. Akun kooksi OnePlus ilmoittaa 3300 milliampeerituntia.

OnePlus on parantanut OnePlus 5T:n kohdalla kameroita erityisesti heikkoa valaistusta silmällä pitäen. OnePlus 5T sisältää saman pääkameran kuin OnePlus 5, mutta siinä on entistä parempi toissijainen kamera. Suuri f/1.7-aukko takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä. OnePlus 3T:n etukamerassa ensimmäistä kertaa käytetyn Intelligent Pixel Technology -tekniikan ansiosta OnePlus 5T:n toissijainen kamera yhdistää neljä pikseliä, mikä vähentää kohinaa ja parantaa selkeyttä hämärässä.

Myös muotokuvatilaan on lisätty uusia ohjelmistoparannuksia, jotka parantavat kohinanvaimennusta. Tämä saavutetaan uusilla usean kuvan algoritmeilla, jotka vertailevat saman näkymän eri kuvia suodattaakseen epäyhdenmukaisuudet ja parantaakseen muotokuvien selkeyttä.

OnePlus 5T on saatavilla 64 Gt:n ja 128 Gt:n muistilla Midnight Black -värissä hintaan 499 € (6Gt RAM/64 Gt) ja 559 € (8Gt RAM/128Gt), ja se voidaan hankkia Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa 21. marraskuuta alkaen.

“Uusi OnePlus 5T on ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja tarjoaa jälleen useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia edeltäjäänsä nähden. Erityisesti meitä ilahduttaa kaivatun WiFi-puheluiden tuen lisääminen uutuusmalliin. Tuki tulee lähitulevaisuudessa laajenemaan myös OnePlus 3/3T- ja OnePlus 5 -malleihin. Elisa toi WiFi-puhelut kuluttajien käyttöön ensimmäisenä operaattorina Suomessa ja saamamme palaute ja käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, sanoo Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop up -myyntitapahtuma 21.11. klo 16.00. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

OnePlus 5T:n tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,01 tuumaa 18:9 Full HD (1080 x 2160), Gorilla Glass 5
  • Mitat: 156,1 x 75 x 7,3 mm
  • Paino: 162 g
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1 Nougat (OxygenOS)
  • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 835 (GPU: Adreno 540)
  • RAM-muisti: 6 ja 8 Gt
  • Tallennustila: 64 ja 128 Gt
  • Kamerat: 16 + 20 MP kaksoiskamera ja 16 megapikselin etukamera
  • Akku: 3300 mAh
  • Muuta: NFC, Bluetooth 5.0, Dual-SIM, USB-C, 3,5 mm kuulokeliitin

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android