AppleYleinen

Odotettu uudistus! S-Etukortti Visa -korttia voi nyt käyttää Apple Payssä – myös S-Etukortti mahdollista yhdistää Applen Lompakkoon

S-ryhmä ja S-Pankki tuovat S-Etukortti Visa -asiakkailleen mahdollisuuden Apple Payn käyttöön. Asiakasomistajat voivat myös lisätä S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon. Näin he voivat kerryttää Bonusta iPhone-puhelimellaan tai Apple Watch -älykellollaan.

”Olemme innoissamme siitä, että iPhone- ja Apple Watch -käyttäjät voivat nyt lisätä S-Pankin maksukorttinsa helposti ja turvallisesti Apple Payhin sekä S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon. Näin he voivat käyttää suosikkituotteitaan kätevästi yhdestä paikasta omalla laitteellaan”, sanovat S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström ja S-Pankin korttien ja maksamisen tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

S-ryhmän asiakkailla on käytössä yhteensä neljä miljoonaa S-Etukorttia, joista valtaosa on myös S-Pankin kansainvälisiä maksukortteja. Useampi kuin yksi kymmenestä suomalaisella maksukortilla tehdystä ostosta tehdään S-Pankin kortilla.

S-Pankin asiakkaat voivat maksaa Apple Paylla helposti kaksoispainalluksella ja pitämällä iPhone- tai Apple Watch -laitettaan lähellä maksupäätettä lähimaksua varten. Jokainen Apple Pay -maksutapahtuma on suojattu, koska se todennetaan Face ID -kasvotunnistuksella, Touch ID -sormenjälkitunnistuksella tai laitteen tunnusluvulla. Apple Pay toimii maksuvälineenä ruokakaupoissa, apteekeissa, takseissa, ravintoloissa, kahviloissa, vähittäismyymälöissä ja monissa muissa paikoissa kaikkialla maailmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asiakkaat voivat käyttää Apple Paytä myös iPhone-, iPad- ja Mac-laitteissa nopeiden ja helppojen ostojen tekemiseen sovelluksissa tai verkkosivuilla Safari-selaimella ilman erillisten käyttäjätilien luomista tai toimitus- ja laskutustietojen toistuvaa syöttämistä. Apple Pay -maksuja voi tehdä myös Apple Watch -älykellon sovelluksissa.

Apple Pay on helppo ottaa käyttöön. Käyttöönotto onnistuu S-mobiili-sovelluksen kautta, valitsemalla kortin ja painamalla ’Lisää Applen Lompakkoon’ -painiketta. Kortin liittäminen Apple Pay-sovellukseen onnistuu myös Lompakko -sovelluksesta, napsauttamalla + -painiketta sekä seuraamalla näytöllä esitettäviä ohjeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun asiakas on lisännyt kortin iPhone-, Apple Watch-, iPad- tai Mac-laitteeseen, hän voi aloittaa Apple Pay -maksujen tekemisen kyseisellä laitteella heti. Kun asiakas lisää myös S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon, hän voi kerryttää Bonusta Lompakko-sovelluksella. Asiakkaat saavat myös maksutapaetua maksaessaan ostoksensa S-Etukortti Visa -kortilla S-ryhmän toimipaikoissa.

Lähde: S Pankki

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple