OnePlusYleinen

OnePlus Pad Go vihdoin myyntiin Suomessa 329 euron hintaan – Tarjoaa 11,35 tuuman näytön ja suuren akun

OnePlus Pad Go

OnePlus on vihdoin julkistanut OnePlus Pad Go -tabletin myös Euroopassa. Helsingissä medioille järjestetyssä tilaisuudessa OnePlus vahvisti tarkan hinnat ja saatavuuden. Tabletti on julkaistu jo viime vuoden lokakuussa Intiassa, joten Euroopassa laitetta on saatu odottaa pitkään.

Suomessa tabletti tulee saataville heti 23. huhtikuuta vihreässä Twin Mint -väriversiossa. Tarjolla on ainoastaan 8 + 128 gigatavun muistivariantti LTE-yhteyksillä, joka maksaa 329 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad Go -tabletissa on 11,35 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 1720 x 2408 pikselin tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 7:5-kuvasuhde. Näytön kirkkaus yltää 400 nitiin.

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Pad Go on saanut tuen myös muistikortille aina 256 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad Gon äänentoistosta vastaa neljä kaiutinta, jotka tarjoavat stereokokemuksen sekä Dolby Atmos -tuen. Tabletissa on myös 8 megapikselin tasoinen etukamera. Takaosassa on myös 8 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 8000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 33 watin tehoisella SuperVOOC-pikalatauksella.

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää OxygenOS 13.2 -käyttöliittymä. OnePlus on tehnyt optimointeja laitteiden väliseen toimintaan ja käyttöliittymä on nyt paremmin optimoitu suurelle näytölle. Päivityslupaus on 2 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin kattavan arvostelun OnePlus Pad Go -tabletista voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus