XiaomiYleinen

Odotettu Xiaomi Smart Band 7 saapui myyntiin Suomessa – saatavilla viikonlopun ajan 54,90 euron hintaan

Xiaomi Smart Band 7 nyt saatavilla alennettuun hintaan.

Xiaomi on ilmoittanut tänään tuoneensa Suomessa myyntiin uusimman Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on suositun malliston uusin versio, joka tarjoaa monipuoliset urheilu- ja terveystoiminnot edulliseen hintaan.

Suomessa Xiaomi Smart Band 7 on saatavilla tästä päivästä lähtien Mistore-kaupan kautta. Ensimmäisille ostajille on tarjolla Flash Sale -kampanjan aikana pieni alennus. Laitteen normaalihinta on 59,90 euroa, mutta kampanjan ajan sen voi hankkia itselleen 5 euron alennuksella, eli 54,90 euron hintaan. Flash Sale on käynnissä vain tämän viikonlopun ajan, eli 1.7.-3.7.2022.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin Xiaomi Smart Band 7 tulee myyntiin myös laajemmin suomalaisten jälleenmyyjien valikoimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7

Aktiivisuusranneke on rakennettu aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on kapeat kehykset, 500 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 190). Xiaomi Smart Band 7:n tyyliä voi vaihtaa yli 100 uuden kellotaulun avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva sekä always-on-display-toiminto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 painaa ainoastaan 13,5 grammaa. Laitteessa on antibakteerinen TPU-ranneke ja Xiaomi tarjoaa sitä kuudessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta, sininen, vaaleanpunainen, vihreä sekä oranssi.

Xiaomi Smart Band 7

Lähde: Facebook (Xiaomi Suomi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi