HonorYleinen

Vuotokuva paljastaa: Tällainen puhelin Honorilta tulee seuraavaksi – takaosassa erikoinen kamera-alue

Puhelimen kamera-alue on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Honor on palannut erityisesti kotimarkkinoillaan Kiinassa ryminällä takaisin puhelin markkinoille, mutta myös globaalisti myynnissä on nähty joitakin puhelimia. Honor on nähtävästi julkaisemassa pian Kiinassa jälleen uuden älypuhelimen, joka tarjoaa ainakin erikoisen takakameran.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on lähtenyt leviämään kuva, jossa on esillä toistaiseksi julkaisematon Honor-puhelin. Puhelimen takaosassa on mielenkiintoinen kamera-alue, joka koostuu kahdesta hieman päällekkäin olevasta ympyrästä. Kameroita takaosassa on kaksi ja niiden rinnalla on LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä näyttää tuleva Honor-puhelin.

Yleinen muotoilu puhelimessa on laatikkomainen, sillä laitteen kehys on tasainen ja takapinta on myös tasainen. Kuvassa puhelin on esillä kimaltelevassa vaaleassa väriversiossa, joka tuo mieleen esimerkiksi Honor 50 -puhelimen. Kuva paljastaa puhelimen vasemmassa kyljessä olevan SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan laite kuuluisi Honorin edulliseen Honor X -sarjaan. Kiinassa puhelin saatettaisiin julkaista joko Honor X40i tai Honor X40 SE -puhelimena. Valitettavasti tarkkoja tietoja puhelimesta ei ole vuotanut, mutta todennäköisesti kovinkaan kauaa julkaisua ei tarvitse Kiinassa odottaa.

Puhelimen muotoilu tuo mieleen hieman Suomessakin myyntiin saadun Honor X8 -puhelimen, joka on testattu aikaisemmin SuomiMobiilissa. Valitettavasti huhut eivät kerro myöskään, onko Honorilla aikomuksia julkaista nyt vuotanutta puhelinta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor