NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Odotatko Nothing Phone (1) -puhelinta?

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) julkaistaan virallisesti 12. heinäkuuta ja kyseessä on monella tavalla mielenkiintoinen laite. Nothingista itsessään jo mielenkiintoisen tekee sen taustalla oleva henkilö, eli Carl Pei. Aikaisemmin hänet tunnettiin OnePlussan perustajajäsenenä sekä brändin kasvoina. Nyt Carl Pei yrittää uuden yrityksen voimin mullistaa älypuhelinmarkkinan.

Yhtiön ensimmäisestä älypuhelimesta on jo nyt julkaistu kuvia sekä vahvistettu joitakin yksityiskohtia. Nothing Phone (1) tarjoaa muun muassa läpinäkyvän takaosan, jota on koristamassa yli 900 pienestä LED-valosta koostuva Glyph-käyttöliittymä. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista viesteistä tai näyttää mielenkiintoisella tavalla akun varauksen latauksen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on vahvistanut puhelimen tehoista vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin. Se tukee muun muassa 5G-yhteyksiä ja tarjoaa keskihintaluokan puhelimille tuttua suorituskykyä. Puhelimessa on vahvistettu olevan alumiininen kehys, langaton lataus sekä käänteinen langaton lataus.

Nothing Phone (1)

Huhujen mukaan puhelimessa olisi myös 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, 4500 milliampeeritunnin akku, 50 megapikselin pääkamera sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Toistaiseksi Nothing ei ole kuitenkaan itse vahvistanut kaikkia tarkkoja teknisiä tietoja, joten huhut kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan. Lisäksi puhelimen mahdollinen hinta on edullisimmillaan 469,99 euroa, jos on uskomista vuotanutta Amazonin tuotelistausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin erilaisiin huhuihin sekä vuotoihin Nothing Phone (1) -puhelimesta voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkastellaan, odottavatko SuomiMobiilin lukijat todella uutta Nothing Phone (1) -puhelinta. Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä, ja halutessaan perustelut voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (1 year)

Odotatko Nothing Phone (1) -puhelinta?

En
56.70%
Kyllä odotan!
43.30%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing