Yleinen

Oletko aina halunnut kokispuhelimen? Nyt sellainenkin on tulossa – esillä vuotokuvassa

Cola Phone

Älypuhelinmarkkinassa on nähty monenlaisia puhelimia ja yhteistöitä, mutta nyt on tulossa varmasti kaikkien odottama uutuuspuhelin. Vuodot kertovat tulossa olevan kokispuhelin, joka kantaa nimeä Cola Phone.

Muun muassa tunnettu vuotaja Ice universe on tuonut Twitterissä ilmi, että Coca-Cola olisi tekemässä yhteistyötä jonkin tunnetun puhelinbrändin kanssa. Cola Phonelle on luotu jo Twitter-tili marraskuussa 2022, jossa on vihjauksia tulevasta puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaja Mukul Sharma on kertonut Twitterissä, että Cola Phone on todella tulossa, eikä kyseessä olisi mikään huijaus. Puhelimen julkaisua odotetaan ainakin Intian markkinoilla vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, eli tammi-maaliskuussa.

Kuva paljastaa Cola Phone -puhelimen olevan melko geneerinen ja perustuu todennäköisesti jonkin kiinalaisvalmistajan jo markkinoilla olevaan puhelimeen. Laitteen takaosa on punainen ja sitä koristaa Coca-Colan logot. Takaosassa nähdään kaksi kameraa sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tietojen mukaan kyseessä voisi olla puhelin, joka perustuu Oppon tytärbrändin Realmen nykyisen Realme 10 -sarjan puhelimeen. Realme 10 Pro tarjoaa esimerkiksi Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin LCD-näytön sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Realme 10 tarjoaa Helio G99 -järjestelmäpiirin, 90 hertsin OLED-näytön ja 5000 milliampeeritunnin akun.

Tarkempia tietoja puhelimesta saadaan todennäköisesti lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen