Bowers & WilkinsYleinen

Bowers & Wilkins julkisti uudet Pi7 S2- ja Pi5 S2 -kuulokkeet paremmalla akulla ja päivitetyllä langattomalla yhteydellä

Bowers & Wilkins Pi7 S2

Brittiläinen ääniyritys Bowers & Wilkins julkisti vuonna 2021 ensimmäiset langattomat nappikuulokkeensa, jotka kantoivat nimiä Pi7 ja Pi5. Nyt yhtiö on julkistanut päivitetyt Pi7 S2- ja Pi5 S2 ‑mallit, joiden luvataan tarjoavat entistäkin yksityiskohtaisemman äänen.

Pi7 S2 tarjoaa valmistajan mukaan huipputarkan äänen. Lisäksi se sisältää monia hyödyllisiä parannuksia, kuten laajennetun yhteystuen, pidempään kestävän akun, hiotumman käyttökokemuksen sekä kolme uutta väriyhdistelmää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bowers & Wilkins Pi7 S2

Pi7 S2:n ja Pi5 S2:n langatonta yhteyttä on parannettu, sillä molemmat mallit hyödyntävät uudistettua antennia ja aiempaa suurempaa Bluetooth-kantamaa, joka mahdollistaa äänestä nauttimisen jopa 25 metrin etäisyydeltä.

Molemmissa malleissa on myös aikaisempaa pitkäkestoisempi akku, joka tarjoaa jopa viisi tuntia kuunteluaikaa täydellä latauksella. Kumpikin malli tukee yhä pikalatausta, joten kuunteluaikaa voi pidentää kaksi tuntia vain 15 minuutin latauksella. Pakkaukseen sisältyvän latauskotelon avulla Pi7 S2 voi tarjota jopa 16 tuntia ja Pi5 S2 jopa 19 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bowers & Wilkins Pi5 S2

Pi7 S2 ja Pi5 S2 edustavat Bowers & Wilkinsin tunnusomaisen tyylikästä muotoilua, minkä lisäksi ne tuovat mukanaan uusia, hienostuneita värivaihtoehtoja. Pi7 S2 tulee saataville Satin Black-, Canvas White- ja Midnight Blue ‑versioina, kun taas Pi5 S2 tarjoaa Bowers & Wilkinsin tähän mennessä laajimman värivalikoiman tässä tuoteluokassa. Värit ovat Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac ja Sage Green.

Pi7 S2 ja Pi5 S2 ovat uusimmat Bowers & Wilkins Music ‑sovellukseen täysin integroidut kuulokemallit. Music-sovelluksen mahdollistama vaivaton käyttökokemus kattaa vastamelutilojen ja käyttöanturin asetusten säädön, kuulokkeiden käyttöönoton ja korkearesoluutioisen striimauksen useista mobiililaitteilla toimivista palveluista.

Pi7 S2 tukee ensimmäisen sukupolven mallin esittelemää Wireless Audio Retransmissionia. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjä voi muodostaa yhteyden ulkoiseen äänilähteeseen, kuten lentokoneen viihdejärjestelmään, ja siirtää audion sitten kuulokkeisiin langattomasti latauskoteloa hyödyntäen ja upean äänenlaadun kärsimättä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bowers & Wilkins Pi5 S2

Molemmat mallit ovat ohjattavissa mutkattomasti käyttämällä kummassakin kuulokkeessa olevaa monipuolista kosketuspainiketta sekä ääniohjausta Sirin tai Google Assistantin kautta. Lisäksi Bowers & Wilkins Music ‑sovellus sisältää monia asetuksia, joilla käyttäjät voivat hienosäätää kuulokkeita mieltymystensä mukaan.

True Wireless -kuulokkeiden lippulaivamallina Pi7 S2 hyödyntää Qualcomm aptX Adaptive -teknologiaa, joka sallii korkealaatuisen striimauksen yhteensopivien laitteiden ja palvelujen kautta 24-bittistä ja 48 kHz:n langatonta tiedonsiirtoa hyödyntäen.

Pi7 S2 ‑kuulokkeissa on neljä Bowers & Wilkinsin kehittämää 9,2-millistä elementtiä, joita kaikkia ohjaa aktiivisesti oma vahvistimensa. Pi7 S2 tarjoaa myös vastamelutoiminnon, joka tarkkailee ja analysoi ympäristöä ja sopeutuu siihen. ANC-järjestelmässä on kuusi mikrofonia.

Bowers & Wilkins Pi5 S2

Uudet Pi5 S2 ‑kuulokkeet tarjoavat yhä dynaamisen ja yksityiskohtaisen äänen, jonka tukena ovat kuulokkeiden tehokkaan synkronoinnin mahdollistava TWS-teknologia sekä kummankin kuulokkeen 9,2-millinen kaiutinelementti. Pi5 S2 tukee myös CD-tasoista langatonta äänentoistoa aptX-koodekin avulla. Muun maailman häivyttäminen taustalle onnistuu Pi5 S2:n helppokäyttöisellä ja käyttäjän säädettävissä olevalla melunvaimennuksella, joka tukee myös ympäristön äänien läpivientiä kuulokkeisiin. Lisäksi kummassakin kuulokkeessa on kaksi sisäänrakennettua mikrofonia esimerkiksi laadukkaita puheluja varten.

Uudet Pi7 S2- ja Pi5 S2 ‑nappikuulokkeet ovat saatavilla yksinoikeudella HiFi Klubbenilta tästä päivästä alkaen. Pi7 S2 -kuulokkeiden suositushinta on 399 euroa ja Pi5 S2 -kuulokkeiden suositushinta on 299 euroa.

Lähde: Bowers & Wilkinsin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Bowers & Wilkins