XiaomiYleinen

POCO X3 GT -puhelimesta vuodettiin ensimmäiset kuvat – julkaisu ensi viikolla

POCO X3 GT

Xiaomin tytärbrändi Poco on vahvistanut julkaisevansa ensi viikolla 28. heinäkuuta uuden POCO X3 GT -älypuhelimen, mutta jo huomenna esitellään Intian markkinoille huippuluokan POCO F3 GT -puhelin. Tuleva POCO X3 GT on sama laite kuin Kiinassa esitelty Redmi Note 10 Pro 5G, ja nyt tuoreet vuotokuvat ovat antaneet puhelimesta hyvän kuvan.

Ulkoisesti suuria muutoksia ei ole POCO X3 GT -malliin odotettavissa verrattuna kiinalaiseen kaksoisveljeensä. Vuotokuvissa puhelin on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, sininen ja harmaa. Ainoa muutos on Poco-logo laitteen takaosassa, joten myöskään teknisiin tietoihin ei odoteta merkittäviä muutoksia. Laitteen etuosassa nähdään etukamerareikä näytössä ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO X3 GT tulee olemaan kuitenkin todella mielenkiintoinen laite. Puhelimeen on lupa odottaa muun muassa 6,6 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 1100 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 64 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus.

Toistaiseksi puhelimen tarkasta hinnoittelusta ei ole globaaleilla markkinoilla tietoa. Kiinassa identtinen Redmi Note 10 Pro 5G maksaa edullisimmillaan 1449 juania, eli noin 191 euroa. Hinnan voidaan olettaa asettuvan noin 200-300 euron välille.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi