HMDNokiaYleinen

Omistatko uuden Nokia X20 -puhelimen? Sen avulla voit istuttaa nyt 20 puuta

HMD Globalin uutuuslaitteiden keskiössä ovat olleet kestävyys, pitkäikäisyys sekä ympäristöystävällisyys. Esimerkiksi Nokia X -puhelimien mukana ei enää toimiteta latureita ja mukana on kompostoitava suojakuori. Lisäksi erikseen ostettavien Nokia-latureiden tuotto lahjoitetaan Clear Rivers -järjestölle, joka työskentelee poistaakseen muoviroskaa Euroopan joista ja puroista.

Nyt HMD Global on ottanut askeleen vielä pidemmälle käyttääkseen ympäristöagendaansa Nokia-puhelimien markkinoinnissa. Nokia X20-, Nokia G20- ja Nokia G10 -puhelimien ostajat voivat halutessaan istuttaa 10-20 puuta Ecologin kautta. Nokia X20 -puhelimen omistajat voivat istuttaa 20 puuta, ja Nokia G20- ja Nokia G10 -puhelimien ostajat vastaavasti 10 puuta. HMD Globalin tavoitteena kerrotaan olevan istuttaa miljoona puuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin Nokia X20 -testilaitteen 20 puuta istutettu Madagaskariin.

HMD Global on avannut sivuillensa kampanjasivuston, jossa Nokia X20-, Nokia G20- tai Nokia G10 -puhelimien omistajat pystyvät istuttamaan puita puhelimen IMEI-numeron avulla sekä jättämällä yhteystietonsa (nimi ja sähköposti). Artikkelin kirjoitushetkellä puiden istuttaminen tuntui onnistuvan myös Suomesta käsin, sillä SuomiMobiilin Nokia X20 -testilaitteen 20 puuta ovat lajiltaan punamangrovepuita ja ne istutetaan Marotaolan alueelle Madagaskarissa. Tällä hetkellä puita on istutettu Nokia Mobilen ”metsässä” vain 90 kappaletta.

Suomalainen HMD Global on viime aikoina pyrkinyt nostamaan ekologisuutta enemmän esille tekemisissään, sillä yhtiön tavoitteena ei ole kilpailla älypuhelinmarkkinoilla teknisillä ominaisuuksilla kilpailijoitaan vastaan. HMD Globalin mukaan Nokia-puhelimen ostajan pitäisi tuntea olonsa hyväksi ostaessaan uuden puhelimen, ja nyt uusien ympäristötavoitteiden pitäisi se mahdollistaa. Olemme SuomiMobiilissa arvostelleet HMD Globalin tuoreimman Nokia-puhelimen jo aikaisemmin, ja kattavan arvostelun voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: HMD Global

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD