OnePlusYleinen

OnePlus 10R Lite tulossa pian – nähtävästi jo entuudestaan tuttu puhelin

OnePlus Ace Racing Edition

OnePlus on julkistamassa nähtävästi piakkoin uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus 10R Lite. Oikeastaan täysin uudesta puhelimesta ei ole kyse, sillä tietojen mukaan OnePlus 10R Lite olisi täysin sama laite kuin Kiinassa hiljattain julkaistu OnePlus Ace Racing Edition.

Twitterissä tunnettu vuotaja Mukul Sharma on jakanut kuvia, joiden perusteella puhelin nimettäisiin valituilla markkinoilla OnePlus 10R Lite -nimellä. Kovin suuresta yllätyksestä ei ole kyse, sillä Kiinassa julkaistu OnePlus Ace tuotiin myyntiin Intiassa nimellä OnePlus 10R. Loogista olisi siis tuoda OnePlus Ace Racing Edition myyntiin myös OnePlus 10R Lite -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus R -mallisto on ollut saatavilla vain Intiassa, jonka takia tulevan OnePlus 10R Lite -puhelimenkin voidaan olettaa jäävän vain Intian markkinoiden herkuksi. On kuitenkin mahdollista, että puhelin nähdään vielä myöhemmin kolmannellakin nimellä myynnissä esimerkiksi Euroopassa. Jos kuitenkin vanhat merkit pitävät paikkansa, niin julkaisua Euroopassa ei kannata odottaa.

OnePlus 10R Lite tulee saamaan siis todennäköisesti täysin samat ominaisuudet kuin OnePlus Ace Racing Edition. Puhelimeen on odotettavissa 6,59 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 8100-Max -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on lupa odottaa kolmea, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Lisäksi OnePlus 10R Lite saanee 5000 milliampeeritunnin akun, 67 watin pikalatauksen sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua OnePlus Ace Racing Edition -puhelinta koskevasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10R Lite ja OnePlus Ace Racing Edition ovat pitkälti sama puhelin kuin Oppon julkistama Oppo K10 -malli. OnePlussan ja Oppon yhdistämisen jälkeen brändit julkistavat pitkälti identtisiä puhelimia, sillä Oppon alaisuudessa OnePlus pystyy hyödyntämään samoja tekniikoita.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus