NubiaYleinenZTE

ZTE julkaisi uuden 3D-näytöllä varustetun tabletin

Kiinalainen ZTE on esitellyt MWC-messuilla päivityksiä viime vuonna ensikertaa nähtyyn tablettiin, jonka erikoisuutena on 3D-näyttö. Tablettia voidaan käyttää ilman elokuvista tuttuja 3D-laseja. Päivitetyn Nubia Pad 3D II -tabletin kerrotaan sisältävän merkittäviä parannuksia edeltäjäänsä verrattuna. 

Tekoäly on tuotu ratkaisemaan 3D-sisällön puutteita ja uudella tabletilla 3D-efekti toimivat Neovision 3D Anytimen kanssa huomattavasti monipuolisemmin. 3D-efektit toimivat ZTE:n mukaan videoissa, kuvissa sekä peleissä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin näyttö on kooltaan 12,1-tuumainen ja sen valmistamiseen on käytetty IPS LCD -tekniikkaa. Näytön resoluutio on 2560 x 1 600 ja se tukee 144 hertsin virkistystaajuutta. Näytössä kerrotaan olevan nestekidelinssit, joiden avulla 3D-tarkkuuden luvataan parantuneen 80 prosentilla edeltäjään verrattuna. 

Näyttö on myös kaksi kertaa kirkkaampi 3D-tilassa kuin aiemmin. Myös 3D-värien ja energiatehokkuuden kerrotaan parantuneen. Näyttö tarjoaa 86-asteen katselukulman, jonka ansiosta useampi tabletin ympärillä oleva käyttäjä voi nähdä 3D-efektit saman aikaisesti. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia Pad 3D II:n tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka myötä tabletti on varustettu 5G-yhteyksillä. Järjestelmäpiirin kaverina on 512 gigatavua UFS 4.0 -tekniikalla valmistettua tallennustilaa sekä LPDDR5X-tekniikalla valmistettua RAM-muistia, jonka määrää ei kuitenkaan kerrottu. 

Tabletin kameroilla käyttäjä pystyy ZTE:n mukaan luomaan omaa 3D-sisältöä. Tabletissa on kaksi 13 megapikselin takakameraa sekä kaksi kahdeksan megapikselin etukameraa. Tabletti on varustettu neljällä DTS:X Ultra -tekniikkaa tukevalla kaiuttimella. DTS:X Ultra -tekniikalla saadaan ZTE:n mukaan luotua kattava 3D-äänimaailma, joka sopii näytöllä toistettuun sisältöön. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on 10 000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 66 watin teholla. ZTE ei kertonut sitä, millä Android-versiolla tabletti on varustettu. Yhtiö ei myöskään toistaiseksi paljastanut laitteen hintaa tai tarkempia saatavuustietoja. 

Lähde: ZTE 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia