OnePlusYleinen

OnePlus 12R -puhelimen muotoilu paljastettiin – Tulossa kaksi näyttävää väriversiota

OnePlus 12R

OnePlus on kertonut tänään lisätietoja tulevan OnePlus 12R -puhelimen muotoilusta. Aikaisemmin yhtiö vahvisti julkaisevansa OnePlus 12 -puhelimen 23. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa, jonka myötä globaaleille markkinoille tuodaan ensimmäistä kertaa R-sarjan puhelin.

OnePlus 12R julkaistaan kahdessa värissä, jotka ovat vaaleansininen Cool Blue sekä tummanharmaa Iron Grey. Kevyen ja raikkaan vaaleansinisessä värivaihtoehdossa on kiiltävä pinta, kun taas tummanharmaa versio hienostuneen mattapintainen. Molemmissa väreissä on mattapintainen metallirunko ja ikoninen Alert Slider -tilakytkin sijaitsee nyt puhelimen vasemmassa sivussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kytkimen sijainnin vaihto puhelimen vasemmalle kyljelle antoi OnePlussalle mahdollisuuden uuteen ja integroituun antennijärjestelmään, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn erityisesti online-pelaamiseen.

OnePlus R -sarja alkoi OnePlus 9R -mallilla vuonna 2021, jatkuen OnePlus 10R:llä vuonna 2022 ja OnePlus 11R lanseerattiin tänä vuonna. R-sarjan mallit ovat olleet tähän asti saatavilla vain Intiassa ja Kiinassa. OnePlus R -sarjan laitteet ovat suorituskykyyn keskittyviä lippulaivapuhelimia, mutta eivät maksa kuitenkaan yhtä paljon kuin kärkimallit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt OnePlus on kuunnellut käyttäjiensä toiveita ja tuo OnePlus R -sarjan ensimmäistä kertaa myös Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

OnePlus 12R tullaan julkaisemaan jo etukäteen Kiinassa OnePlus Ace 3 -mallinimellä. Huhujen mukaan OnePlus 12R tulisi saamaan 6,78 tuuman kokoisen kaartuvan näyttöpaneelin, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Takaosassa pitäisi olla 50 megapikselin kolmoiskamera. OnePlus ei ole kuitenkaan itse vielä vahvistanut puhelimen tarkkoja teknisiä tietoja.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus