AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoisversion myynti alkoi Suomessa

OnePlus on aloittanut tänään myymään Suomessa OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoisversiota. Suomen lisäksi puhelin tulee myyntiin muissa Pohjoismaissa sekä Intiassa.

Suomessa erikoismallin myynti alkoi rajoitetusti jo eilen Star Wars: The Last Jedi -elokuva ensi-illan yhteydessä Helsingin Tennispalatsissa, mutta varsinainen myynti alkaa vasta tänään 14.12.2017. Erikoisversio on saatavilla Elisalta ja OnePlussan verkkokaupasta osoitteessa oneplus.net. Hintaa Star Wars -erikoisversiolla on 579 euroa ja se tarjoaa 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -puhelin on saanut innoituksensa Star Wars -saagasta. Puhelimen metallinen takaosa on maalattu Crait-planeetan mukaisesti valkoiseksi ja siihen on painettu Star Wars -logo. Ohjelmiston etupuolella on räätälöity puna-musta teema, josta löytyy uudelle AMOLED-näytölle sovitettu kymmenen taustakuvan valikoima. Puhelimen mukana tulee myös Kylo Ren -suojakuori.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -puhelimessa on mukana korkearesoluutioinen kaksoiskamera. Sekä 16 MP:n etukamerassa että 20 MP:n takakamerassa on f/1.7-polttovälin aukko, joka takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä.

Suuri 6″ Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen säilyttäen samalla OnePlus 5:n muodon. OxygenOS:ään lisätty lukituksen avaus kasvojentunnistuksella avaa puhelimen yksinkertaisesti näyttöä katsomalla. Android-markkinoiden nopeimpiin lukeutuva lukituksen avaus kasvoilla käyttää yli sataa tunnistuspistettä avatakseen OnePlus 5T:n. Dash Charge -pikalatauksen ansiosta käyttäjät lataavat akun koko päivän tarpeisiin puolessa tunnissa. OnePlus 5T hyödyntää yhtä markkinoiden tehokkainta ja energiaa parhaiten säästävää alustaa, Qualcomm Snapdragon 835:tä. Jopa 8 Gt:n LPDDR4X RAM -muistin ansiosta OnePlus 5T voi suorittaa lukuisia sovelluksia taustalla ilman sekunninkaan viivettä, ja käyttäjät voivat vaihtaa sovelluksesta toiseen vaivatta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android